Hirdetés


Nézzen szexi fotókat a Magyarország Szépe verseny Sárváron táborozó döntőseiről

Cikkünk végén szavazás: Szerinted mekkora jelentősége van a szépségversenyeknek?

2017.06.14

A június 18-án megválasztott nyertes képviseli Magyarországot a Miss World decemberi világdöntőjén Kínában. Egy Vas megyei lány, Stankovits Beáta is a versenyzők között van.

Hirdetés

Résztvevők a Magyarország Szépe 2017 döntőjébe jutott versenyzők felkészülési táborában a sárvári Spirit Thermal szállóban 2017. június 12-én. Jobbról a harmadik a Vas megyei Stankovics Beáta. MTI Fotó: Nyikos Péter     

Idén a Duna televízió és a Duna World műsorán megújult díszletek között, egy nagyszabású élő műsorban választják meg az ország legszebbjét, aki egy éven át viseli a Miss World Hungary címet.

A döntős versenyzők négy különböző öltözékben lépnek majd színpadra; a bikinis kör mellett Merő Péter estélyi és nemzeti öltözetében is felvonulnak majd a lányok és lesz a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör is.

Résztvevők a Magyarország Szépe 2017 döntőjébe jutott versenyzők felkészülési táborában a sárvári Spirit Thermal szállóban 2017. június 12-én. MTI Fotó: Nyikos Péter     

Több száz lány közül választották ki azt a húsz fiatalt, akik a sárvári táborban készülnek fel a versenyre. Ott négy háziversenyt tartanak, a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúznak, így a televíziós döntőben már csak tizenhatan versengenek a koronáért.

A győztes Miss World Hungary udvarhölgyei a Miss Earth Hungary és a Top Model of the World Hungary cím birtokosai lesznek. Őket a 16 tagú zsűri választja ki, de idén is tartanak közönségszavazást.

A képgalériában található fotókat - amelyek szintén az elmúlt napokban készültek - a verseny Facebook-oldalán tették közzé.


 

 

Galéria