Hirdetés

Itt hallgathat karácsonyi zenéket ingyen

Itt hallgathat karácsonyi zenéket ingyen

2017.12.24. 10:48

Tengernyi karácsonyi zene szabadon letölthető.

Hirdetés

Nem szükséges új CD, s az utóbbi években hallgatott zenéket sem kell megint előkeresni: letölthető vagy streaming szólhat ezer karácsonyi dallam.

Ezekről a többnyire divatjamúlt grafikai kivitelű oldalakról számítógépre – mobilra – gyűjthetjük az ünnepi zenéket, s már szólhat is a médialejátszó.

Feels Like Christmas

Regisztráció nélkül, azonnal hozzáférhetőek az oldalon a kortárs és hagyományos zenék, hangszeresek és vokálisak.

A karácsonyi muzsika szólhat streaming, vagy az online lejátszó jobb alsó sarába kattintva le is tölthető.

Találhatunk igazi mikulásos hangokat is: Ho-ho-hó, mondja például igazán hitelesen a Mikulás.

Songs of Praise

Még az előbbinél is porosabb felületen ugyan, de letölthető vagy meghallgatható számtalan zene itt is, vagy a NuBeat oldalán.

Regisztrációval, ingyenes próbaidőszakkal

A retró kivitelű, ám regisztráció nélkül szerezhető oldalaknál sokkal igényesebbek – és az ünnepek után is jól jöhetnek – a nagy szolgáltatók, az Amazon, az Apple, a Google Play, a Spotify oldalai.

Akinek még nincs Amazon felhasználói fiókja, az oldal jobb felső sarkába kattintva, egy működő e-mail cím birtokában gyorsan beszerezheti – jól fog jönni az ünnepek után is.

Amazon app birtokában a „free christmas music” kereséssel számos ingyenes albumhoz lehet jutni.

Spotify és Google Zene

Szintén gyorsan össze lehet ütni egy e-mail cím birtokában a Spotify regisztrációt. Az ingyenes változatban a Spotify-on azonban a zenék között néha reklámok hallhatók, s nincs lehetőség offline zenehallgatásra. Egyetlen fiókkal bármelyik eszközünkkel elérhetjük kedvenc zenéinket. Mindössze havi 4,99 EUR-ért, már offline is letölthetjük, hallgathatjuk kedveceinket. Sőt most 0.99 EUR-ért 3 havi előfizetés vásárolható. A Google Zene három hónapos kipróbálási időszakra állja a számlát.

.