Hirdetés


A Mérleg élvezi, hogy flörtölhet - napi horoszkóp 2017. március 19.

2017.03.19

A Bika kissé nyugtalan, a Nyilasnak nem lehet oka panaszra, a Halak büszke lehet magára.

Hirdetés

Kos (március 21.-április 20.)
A szervezete jelzi, hogy itt az ideje, hogy visszafogja a lendületét és kicsit lassítson, mert az energiái lassan kezdenek kimerülni. Egyre fáradtabb, amit nem biztos, hogy a tavaszi fáradtság okoz. Rádöbben, hogy minek rohanni, amikor lassabban is képes a feladatai végére érni. Csak egy kis tudatos szervezésre van szüksége és akkor minden halad a maga útján.

Bika (április 21.-május 20.)
Kissé nyugtalan, mert egy komoly megmérettetés várja, de bízik magában és a tehetségében és ez nagy segítség. Már megtanulta, hogy csak a feladatra kell összpontosítania, s nem a félelmére. Persze idő kellett és rendszeres gyakorlás is, hogy képes legyen legyőzni a szorongását, de a kitartó tanulás meghozta a gyümölcsét. Egy kis vizsga drukk azért természetes.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Nem képes elismerni, hogy hibázott, pedig a makacssága már máskor is bajba sodorta. Jobban jár, ha enged és belátja tévedését, és nem akarja, tovább feszíti a húrt. Csak akkor tud a kapcsolata harmonikusan működni, ha legalább néha enged a huszonegyből. Próbálja meg, és elképzelhető, hogy elsőre sikerül és ettől bizonyosan jobban is érzi majd magát

Rák (június 22. – július 22.)
Egy szokatlan szituációban hirtelen megismerkedhet valakivel, akire hosszú távon is számíthat. Akivel remekül érzi magát és társaságában megszabadulhat a magány érzésétől. Boldogságát ennek ellenére ne kürtölje ki ország világnak, csak a közvetlen környezetét avassa be a titkába. Attól is óvakodjon, hogy minden percét neki szentelje, hagyja levegőhöz jutni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Lelki ismeretfurdalás gyötri, mert többet költ a kelleténél. Valójában nem is a fogyatkozó pénze bántja, mert azt hamar pótolni tudja. Inkább az, hogy az ismerősei között van, aki visszaél a nagyvonalúságával. Természetesnek veszi, hogy nagyvonalú vendéglátó, és eszébe sem jut, hogy néha viszonoznia kéne. A Nap évében ezen már változtatni akar.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Mozgalmas és változatos napra számíthat főleg, ha kimozdul otthonról. Azonban, ha jót akar magának, akkor a rokonlátogatást most halassza egy másik időpontra. A bolygók állása miatt könnyen félreérthetik egymást és még a legapróbb megjegyzéseken is megsértődhetnek. Jobb a békesség és ezt leginkább a természetben találja meg egy kellemes séta során.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Egy váratlan meghívásnak tesz eleget, és hamar a társaság középpontjává válik és ez egyáltalán nincs ellenére. Élvezi az elismerő pillantásokat, de semmi kedve rövidtávú kalandokba bonyolódni. Élvezi, hogy flörtölhet, de ennél többre nem vágyik, ezért ezt nyomatékosan a rajongók tudtára is kell adnia. Bármennyire is kellemetlennek érzi, nincs más választása.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A kellemetlen álmainak és a rossz előérzetének, szerencsére nincs valós alapja, ezért nem érdemes az álmos könyvet forgatnia. Talán a régi emlékek nyomasztják, amelyek időről időre felbukkannak, de próbálja meg amilyen gyorsan tudja elhessegetni őket. Szemlélje pozitívan az életet, mert mindig van olyan dolog, aminek örülhet és másokat is boldoggá tehet.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Nem lehet oka panaszra, mert a szerencse pártfogásába veszi, persze csak akkor, ha él a sors kínálta lehetőséggel. Sokat nem szabad vacillálnia, mert ez olyan lehetőség, ami nem mindennap adatik meg az életében. Viszont, ha nincs kedve hozzá, vagy a megérzése azt súgja, hogy nem ez az útja, akkor viszont ne erőltessen semmit. Talán a sors próbára akarta tenni.

Bak (december 22. – január 20.)
Óvakodjon a túlzásoktól és ne mondjon ítéletet a párja felett, mert a helyzetében nem tudhatja, hogy mit tenne. Legyen megértőbb és főleg együtt érzőbb, ne hangoztasson nagy frázisokat, mert ezzel a viselkedéssel nem segít neki, hanem inkább elkeseríti. Bármikor kerülhet még hasonló helyzetbe és akkor nagyon örülne, ha valaki megértené és megvigasztalná.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Lassan itt az ideje, hogy körülnézzen, ha ingatlant szeretne vásárolni. A tavasz beköszöntével ezen a területen is beindul a szezon, jól teszi, ha tisztában van a kínálattal. Természetesen a pénztárcája tartalmát sem árt, ha reálisan látja, és nem kerget fölösleges álmokat. Sőt, ami még rosszabb lenne, ha lelkesültségében túlköltekezne, és ezzel bajba sodorná magát.

Halak (február 20. – március 20.)
Igazán büszke lehet magára, mert ügyesen leszereli azokat, akik borsot akarnak törni az orra alá. Vidám hangulatát semmi sem tudja elrontani és úgy tűnik, hogy kötélből vannak az idegei, mert senki nem tudja kihozni a sodrából. Nem véletlen a jókedve és a kiegyensúlyozottsága, hiszen annyi pozitív dolog történik az életében, hogy butaság lenne idegeskedni.