Nem a Skorpió gondolkodik okosan, hanem a párja - napi horoszkóp 2017. március 18.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazás: Most megtudhatod, optimista szemléletű ember vagy-e

2017.03.18. 07:35

A Halak most fontos győzelmet aratott, a Nyilasnak nincs partnere programjához, a Szűz dühös magára.

Kos (március 21. – április 20.)
Gondolatai már a másnapi munkán járnak. Nem figyel senkire és semmire. Csak a teendői megtervezésével és a találkozói megszervezésével foglalkozik. Persze így észre sem veszi a családtagjai neheztelését, megbántottságát. Szeretné megtartani a pozícióját, és ahhoz kiváló teljesítményt kell nyújtania. Leginkább az nyugtalanítja, hogy pályáznak a helyére.

Bika (április 21. – május 20.)
A mai napot végre szánja a családjára, legyen együtt velük és próbálja élvezni az együtt töltött perceket. Még akkor is, ha olyan programokra vágynak, ami eltér az érdeklődési körétől. Lényeg, hogy mindenki kikapcsolódhasson, hiszen hétköznap erre igen kevés a lehetőség. Ám, ha egyedülálló, akkor se üljön otthon, mozduljon ki, egyedül sétálni és uszodába is elmehet.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Szókimondása bajba sodorhatja, ezért inkább nyelje le a megjegyzését a békesség kedvéért. Azzal semmit sem old meg, ha az elégedetlenségét a párján vezeti le. Szakítson időt arra, hogy tisztázza azokat a dolgokat, amik bántják, de ügyeljen a megfelelő alkalom kiválasztására. Ugyanis a nem megfelelő időben vagy helyszínen történő megbeszéléssel csak árthat.

Rák (június 22. – július 22.)
Egy hirtelen fellépő kisebb szívpanasz, esetleg keringési zavar okozhat riadalmat, emiatt végre el kellene gondolkodnia az életvitelén. Kénytelen belátni, hogy egyfolytában a saját útját egyengeti és a karrierje építésén fáradozik, emiatt sajnos alig jut ideje a családjára. Ezzel tisztában is van, de nem képes lassítani, visszafogni magát. Itt az ideje, hogy megtegye.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Amikor kissé bánatos, akkor nehéz ellenállnia a finom falatoknak. Pedig megfogadja, hogy visszaszerzi az eredeti súlyát. Azonban a mai napon még ad magának egy kis haladékot, mert úgy gondolja, hogy a nagy lépés megtételéhez idő kell. Különben is, még a lelke nincs rendben, ezért minek éhezne és sanyargatná magát. Ráér koplalni akkor, amikor boldog.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Dühös magára, mert megint háttérbe szorította önmagát és túlzottan meg akart felelni másoknak. Igaz, hogy szeret sétálni vagy kirándulni a jó levegőn, de a mai napon semmi kedve nem volt túrázni, mégis engedett. Szeretett volna egy kicsit egyedül lenni, de estére már sajog minden porcikája, amit csak magának köszönhet. Megfogadja, legközelebb a sarkára áll.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Jobb, ha józan eszére hallgat és nem az érzelmei sugallta ötleteit követi. Ne engedje, hogy az indulatai vagy a sértett hiúsága irányítsa a lépéseit. Lépjen túl a fájdalmán és a csalódottságán, mert azzal nem ér el semmit. Csak újabb problémát szerez magának, amelyen megint lehet szomorkodni. Sétáljon egy nagyot, és közben gondolja át, hogy nem kéne-e kibékülnie.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A saját akarata előtérbe helyezésére törekszik, sikerül is elérni a célját, de nem sok öröme telik benne. Mert az erőszakosságának később fogja meginni a levét. Igaz, hogy a párja enged, de a szíve mélyén nagyon bántja a viselkedése. Kettőjük közül ő az, aki okosan gondolkodik, mert minek feszítené tovább a húrt, ha úgy sem az lesz, amit szeretne. Így ő a valódi győztes.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Hirtelen szíven üti az a tudat, hogy itt a hétvége és egyedül van. Bár kénytelen elmenni egyedül is, mivel a programjához nincs partnere. Hiányzik a régi kapcsolata és már egyáltalán biztos benne, hogy jó ötlet volt a hirtelen szakítás. Belátja, hogy meggondolatlan volt, de bizakodik, hogy még nincs késő újrakezdeni. Reméli, ha megkeresi, akkor ő is így gondolja.

Bak (december 22. – január 20.)
Szeretné meglátogatni egy rég nem látott kedves rokonát, de el kell fogadnia, hogy a párjának semmi kedve csatlakozni. Egy rövid próbálkozás után jobbnak látja, hogy nem erőlteti a dolgot, mert annak vitatkozás lehet a vége. Megsértődhetne, de annak sincs sok értelem, mert az erőszakkal kikényszerített dolgoknak nincs jó vége. Így mindenki azt csinál, amit akar.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Legyen fokozottan óvatos a közlekedésben, mert a Mars bolygó miatt hajlamos a türelmetlenségre, ingerültségre. Vezetés közben kerülje a vitatkozást, inkább koncentráljon csak a forgalomra. Mérgében előfordulhat, hogy nem reálisan ítéli meg az adott helyzetet, ezért kerülje a kényes szituációkat. De az otthonában is nagy türelemre, önuralomra van szüksége.

Halak (február 20. – március 20.)
Egy igen fontos győzelmet aratott, amit szeretne mindenképpen megünnepelni. Jókedve határtalan, és emiatt hajlamos túlzásokba esni. Meggyőződése, hogy megérdemel egy kis lazítást, hiszen az utóbbi időben minden idejét és energiáját célja elérésére fordította. Amennyiben szeretné elkerülni a másnaposságot, akkor legyen észnél.


 

 

.