A Skorpiónak megrázó élményekben lehet része - napi horoszkóp 2017. május 31.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.05.31. 07:33

Ezt ígérik a csillagok szerdára.

Kos 03.21 - 04.20.

Ön is, és mások is látványos eredményeket akarnának öntől. De az erőfeszítései állandóan akadályokba ütközhetnek. Emiatt a mai napon komoly vitára kerülhet sor ismét a társával. Mivel fele részben egyet is ért vele, nem veszi annyira a szívére, amit mond. Csak úgy tessék-lássék tiltakozik. De a vita segít önnek, hogy az érvelésében a pozitívumokat is megtalálja. Ezzel magát is vigasztalja egyben.

Bika 04.21 - 05.20.

A céljaihoz csak bizonyos lemondások árán juthat el. Azonban koránt sem mindegy, hogy mennyi mindenről kell lemondania, és mennyit is kap cserébe. Ugyanakkor azt is be kell látnia, hogy amit a társától kellene kapnia, azt nem követelheti a gyermekétől. Ha ön az idősebb korosztály tagja, akkor több dologról kell lemondania. A múltat pedig el kell engednie: meg kell bocsátania. Ezzel leteszi a terheket.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Lassítson a tempón! A mai napon, ha teheti, ne dolgozzon, és ne is gondolkodjon a munkaügyekről! A jó megoldások éppen akkor fognak majd az eszébe jutni, ha egy kicsit más téren próbálja ki a fantáziáját! A fizikai aktivitást igen élvezheti a szabadban: a szabad terek, tág kilátások, mély erdők, mesés patakok, avagy kéklő vizek várják. Heverjen a fűben! Nézze a fellegek vonulását! A naplementét!

Rák 06.22 - 07.22.

Ha beadja a derekát, akkor jobban járhat, mintha folyton köti az ebet a karóhoz. Igaz, ha valaki arrogánsan szól önhöz, akkor ön nehezen bírja ki, hogy továbbra is higgadt maradjon. Ám, ha mégis uralni tudja a helyzetet, akkor előnyökhöz juthat általa. Ettől persze még nem kell szeretnie az illetőt. De használni tudja, és ez már fél siker. A kapcsolatuk nem fejlődik, de nem is romlik. Csak diplomatikusan!

Oroszlán 07.23 - 08.23.

A Hold ma az ön jegyében járva alkot királytrigont a Vénusszal és a Szaturnusszal is: eddig is lelkesen dolgozott, a mai napon azonban a munkálkodásra való lelkesedése valósággal túlfűtött lehet. Vigyázzon, nehogy megbántsa a kevésbé odaadó kollégáit! Bár kétségtelenül ön viszi az oroszlánrészt, azért még szüksége van a segítségükre! Egyedül ön csak magányos hős lehet. Törődjön a mások értékeivel is.

Szűz 08.24 - 09.22.

Ön hajlamos beleveszni az adatokba, de ha lehet, ma ne csak számszerűleg értékeljen! Különösen igaz ez a kapcsolatára. Lehet, hogy ön többet keres, de az érzelmeket nem lehet sem kilóra, sem forintra mérni. Az is számít, hogy a másik mit ad érzelmileg, vagy mit jelent önnek a lénye. Ha azonban végképp úgy érzi, hogy a ragaszkodása hiábavaló, akkor ossza meg ezt a gondolatot a társával is! Meg tud változni.

Mérleg 09.23 - 10.23.

A jó napokon, mint amilyen ez a mai, szinte csak úgy repül az idő. De mégis úgy érzi, hogy tartalommal telik, tehát kitágul. A kettős élmény igaz lehet szélsőséges, kiélezett helyzetekben is. Ilyen lehet például egy születés. Ha nem is ad minden Mérleg szülött ma egy kisgyereknek életet, de valami nagyot alkothat. Felépíthet valamit, vagy beültethet egy kertet.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Kudarcok mindig is voltak és lesznek is az életében. A kérdés az, hogy mennyire képes tanulni belőlük. A mai napon megrázó élményekben lehet része, de ezek akár felemelők is lehetnek, nem csak lesújtóak. Minden azon múlik, hogy ön hogyan képes értékelni az eseményeket. Azok nagyszerűek lehetnek, ha meglátja a jó oldalukat. És segítőek, ha képes rugalmasan alkalmazkodni a változásokhoz.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Igaznak érzi ma a mondást, hogy ha nem szól, akkor nem fáj a feje. Ha a mai napon képes megőrizni egy titkot, azzal sok későbbi konfliktust megelőzhet, azaz elkerülhet. A titoktartás üzleti szempontból is jól jöhet: nem kell minden lehetőséget felfednie más előtt, mert akkor mások happolják el ön elől a nagy üzletet. Márpedig ön is vágyna a pénzre, s most sokat is nyerhetne.

Bak 12.22 - 01.20.

Végre áttörést érhet el egy régóta húzódó fontos ügyben. A legvalószínűbben ez a családjával, az otthonával kapcsolatos dolog lesz. Ami eddig akadályokba ütközött, az lassan-lassan megoldódni látszik. Sőt, most még azt is érezheti, hogy tiszta szerencse, hogy eddig nem sikerült lépnie. A tökéletes megoldás ugyanis éppen most adódhat. Márpedig minden jó, ha vége jó.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Gyors megoldásokat várna egy ügyben, de a mai napon rá kell ébrednie, hogy a várakozó álláspont most hasznosabb lehet. Annál is inkább, mivel uralkodó bolygóinak ellentmondásos fényszöge önmagával szemben is kételyeket ébreszthet önben. Márpedig amíg maga sem tudja, hogy pontosan mit akar, addig mástól sem várhat jó megoldást. A türelem továbbra is a legnagyobb erény az ön részéről.

Halak 02.19 - 03.20.

Hallgasson az ösztöneire! A mai napon azok súghatják meg a legjobb utat, ezért a legjobb, ha nem a meggondolások, és pláne nem az aprólékos számítgatások vezetik. Uralkodó bolygója a mai napon a lelkesedést keltő Nappal és a Merkúrral kapcsolódik. Bárki más bolondságnak tarthat egy ötletet, ami megfogalmazódik önben. De ha ön vonzódik valamihez, vagy valakihez, akkor ne álljon ellen!

Forrás: blikk.hu


 

 

.