Hétvégi horoszkóp - 2017. május 27-28.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.05.26. 15:56

Ezt ígérik a csillagok az utolsó májusi hétvégére.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Szerelem: Bátran beszélj az érzéseidről! Jó, tudom, hogy ez most nem olyan nagyon egyszerű, mint ahogy máskor. Könnyen lehet, hogy arra össz rá: Olyan sokféle és olyan szerteágazó érzelmeid vannak, amelyek akár ellent is mondanak egymásnak. most egyszerre gyűlölsz és imádsz valakit. Azzal, ha beszélsz ezekről az érzelmeidről esélyt adsz arra, hogy beszéd közben felfedezd a valódi érzéseidet, és a felszín alá is láthass.

Bőség: Sokkal jobban meg kellene bíznod valakiben a pénzügyek terén. Úgy tűnik, hogy képtelen vagy bízni másokban, pedig az alkalom most van itt arra, hogy megnyílj a pénzügyi együttműködésre, és hogy segítséget vagy tanácsot kérj valakitől.

Bika (IV. 21. - V. 21.)

Szerelem: Ne csodálkozz, ha most sokan érzik azt, hogy egy kicsit „sok vagy”. Úgy tűnik, hogy a hétvégén sokkal határozottabban és bátrabban mutatod meg az egyéniségedet. Könnyen át is eshetsz a ló túloldalára, és ahelyett, hogy határozottan megmutatod az egyéniségedet inkább direkt önző módon az előtérbe furakodsz akkor is, amikor erre nem lenne okod. Ha ezt elkerülöd, akkor mindenkivel sokkal békésebb lesz a viszonyod.

Bőség: Ne csak magadra gondolj, de azokra is, akik valamiért most rászorulnának egy kis támogatásra. Lehet, hogy ezt a támogatást nem abban a formában tudod megadni, hogy pénzt adsz valakinek. Lehet, hogy azzal segítesz, ha még nem kérsz vissza egy kölcsönt valakitől.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Szerelem: Valaki elkezdett belebeszélni az életetekbe, és ezt a helyzetet háromféleképpen is kezelned kellene: Egyrészt hagyd figyelmen kívül azt, amit mások mondanak. Másrészt a szerelmeddel is értesd meg, hogy nem kell hagynotok azt, hogy valaki belebeszéljen a közös életetekbe. Harmadrészt pedig eljött az ideje annak, hogy szelíden, de határozottan helyreutasítsd azokat, akik azt hiszik joguk vagy kötelességük belebeszélniük az életetekbe.

Bőség: Ideje elkezdened félretenned némi pénzt. Figyeld meg, hogy a havi bevételed tíz százalékát akkor i félre tudod tenni, ha látszólag minden fillérnek megvan a helye. Ennek csak az a titka, hogy előre ki kell venned a bevételedből ezt az összeget. A hétvégén tehetnél is egy próbát!

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szerelem: Használd ki a lehetőségeidet a hétvégén. Most olyan sok lehetőséged lesz arra, hogy közelebb kerülj a szerelmedhez, és olyan sok lehetőséged van arra is, hogy elmélyítsd a szerelmeteket. Ezek a lehetőségek közös programok és spontán beszélgetések álruháit öltik magukra. Neked pedig az a fontos, hogy észrevedd: Még a legunalmasabb közös program is egy csodálatos lehetőség arra, hogy újra lángra lobbanjon a szerelmetek.

Bőség: Különös képességed van arra, hogy a sárból is várat építs. Igen, a sár helyett egy másik hárombetűs szót is használhattam volna, csak nem akartam csúnyákat írni. Használd ezt a lehetőséget most, és változtass mindent arannyá, ami a kezedbe kerül. Használd az átalakító képességedet bátran!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Szerelem: .Szükséged van arra, hogy szeressenek, de amíg te magad nem szereted eléggé önmagadat, addig senki sem tud annyira szeretni, hogy megérezd azt a szeretetet. Szükséged van arra, hogy minél többen kimutassák a szeretetüket, de ez csak akkor tud megtörténni, ha te is minél többször kimutatod a szeretetedet. Hogy miért neked kell kezdened? Mert te vagy a saját életed királynője (vagy királya), és neked van meg arra a lehetőséged, hogy uralkodói gesztust gyakorolj.

Bőség: Abban tudsz a legtöbbet segíteni másoknak, ha megtanítod őket pénzt keresni. Nem azt kell megmondanod, hogy mit dolgozzanak, és még csak munkát sem kell adnod nekik. Ezek helyett egyfajta szemléletet, egyfajta hozzáállást érdemes megtanítanod.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Szerelem: Talán félreérted a szerelmed szavait a hétvégén. talán egy kommunikációs szakadék van köztetek, amelyre egyikőtök sem akar (vagy talán nem is tud) hidat verni. Ahelyett, hogy belehergeled magad egy veszekedésbe, vagy eldöntöd, hogy mostantól majd jobban vigyázol, inkább engedd el néhány napra ezt a problémát. Ha mindketten alszotok rá egyet, ahhoz a bizonyos hídépítéshez is megjön az erőtök és az akaratotok is.

Bőség: Szükséged van arra, hogy újragondold az életedet: Mostanában nagyon is bele vagy ragadva a fizikai világba, és túl keveset törődsz a szellemi tőkéddel. Pedig mindig is a szellemi tőkéd volt a legfontosabb része a bőségednek és a boldogságodnak.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Szerelem: Szeszélyesebb vagy a szokásosnál, és talán nem mindenki tudja követni a hétvégi szeszélyeidet. Lehet, hogy emiatt lesz néhány konfliktusod a családoddal vagy a szerelmeddel. Ha úgy érzed, hogy ők most érthetetlenül viselkednek veled, vagy nem eléggé együttműködők annak lehet az az oka, hogy nem tudják, mit tehetnének, vagy mit mondhatnának. Add meg a lehetőséget mindenkinek, hogy önmaga legyen melletted.

Bőség: A pénzügyi tanácstalanságodban érdemes lenne olyasvalakitől segítséget kérned, aki sokkal tapasztaltabb nálad, és aki tapasztalatból tudja azt, hogy mit és hogyan kell vagy érdemes tenni egy-egy nehéz helyzetben.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Szerelem: Ellentmondásos a helyzeted a hétvégén: Egyfelől nagyon is érzed, hogy valaki mennyire szeret, másfelől ő most talán tettekkel nem mutatja ki ezt a szeretetet. Pedig neked nagy szükséged lenne ezekre a tettekre. Nagy szükséged lenne arra, hogy ne csak tudd, de érezd és tapasztald is, hogy mennyire szeretnek. Érdemes lenne elmondanod ennek z illetőnek, hogy hogyan mutathatja meg neked a szeretetét.

Bőség: Mélyen hiszel abban, hogy érdemes félretenned, és érdemes szorgalmasan gyűjtögetned. A világért sem akarom megváltoztatni ezt a hitedet, de a hétvégén vannak jobb módszerek is arra, hogy pénzt, vagyont, bőséget engedj az életedbe.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Szerelem: Lépésről lépésre építkezel, és lépésről lépésre haladsz előre a szerelmeddel való kapcsolatodban. Most azon dolgoztok, hogy jobban megbízzatok egymásban, azon dolgoztok, hogy egyre közelebb kerüljetek egymáshoz (újra). Ebben a folyamatban nagy segítségedre lesz az, ha felidézed a kapcsolatotok első, problémáktól és kommunikációs trükköktől mentes szakaszát. Az emlékekből, az emlékekre lehet építkezned.

Bőség: Úgy tűnik, hogy anyagilag most egy nehezen megoldhatónak tűnő helyzetbe kerültél. Érdemes tudnod, hogy ez csak a látszat. Érdemes tudnod, hogy ha túllépsz a látszaton, akkor megtalálod a megoldást. Mert a megoldás ott van a probléma mellett közvetlenül.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Szerelem: Úgy tűnik, hogy valaki visszaél a bizalmaddal, és nem azt vagy nem úgy teszi, ahogyan azt megígérte. Ezt a helyzetet könnyen használhatod arra, hogy megbántottnak, mi több elárultnak érezd magadat. De sokkal jobb lenne, ha építkeznél ebből a helyzetből: Vond le a szükséges tanulságokat, és ismerd fel utólag, hogy mik voltak a figyelmeztető jelek, amelyekre figyelned kellett volna, hiszen szép számmal voltak ilyenek.

Bőség: Pénzügyekben csak abban bízz meg, aki már régóta melletted van, és aki régóta szeretetteli, segítőkész és sohasem volt önző veled szemben. Az önző emberekkel való együttműködésed sohasem szült semmi jót, és most is kicsi erre az esély.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szerelem: Érdemes lenne az elfogadást választanod a harcok helyett. Lehet, hogy azt érzed: Valaki nem azt tette, amit neked ígért, de vajon ezt az ígéretet magától adta-e, vagy inkább te kényszerítetted ki belőle? Az embereket nem lehet megváltoztatni. Ha valakit nem tudsz úgy szeretni vagy elfogadni, ahogyan van, akkor nem átalakítani kell, hanem elengedni. Hidd el, ez a gondolkodásmód így sokkal kevesebb fájdalmat és nagyságrendekkel több örömet rejt magában. 

Bőség: Amikor úgy érzed, hogy rajtad már csak a csoda segíthet egészen biztos lehetsz benne, hogy megérkezik a várt csodád. Persze ehhez nem kellene a reménytelenség és a kétségbeesés szélére sodródnod. Megtehetnéd azt is, hogy egyszerűen csak tudatosítod magadban: A világ tele van csodákkal.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Szerelem: Mások talán irigykednek az életedre, mások talán irigykednek a nyugalmadra, mások talán irigykednek a békédre. A kérdés csak az, hogy te tudod-e értékelni a saját életedet, és a saját életed szépségeit. A hétvégén tanulj meg hálásnak lenni azért a szeretetért, szerelemért és barátságért, amely már most jelen van az életedben (legyen az bármilyen kevés is). Ez a hála pedig végül egy boldog párkapcsolathoz vezet majd el.

Bőség: Nem az a lényeg, hogy mennyi pénzed van, hanem az, hogy mihez kezdesz azzal, amid van. A hétvégén használd jól a pénzedet, fordítsd arra, hogy a szeretteidnek jobb sorsa legyen és arra, hogy azokon segíts, akiknek nem áll módjukban jobbra fordítani a sorsukat.

Forrás: nlcafe.hu


 

 

.