A Bak ma ne engedjen a csábításnak – napi horoszkóp 2017. június 6.

2017.06.06. 07:43

Ezt ígérik a csillagok keddre.

Kos 03.21 - 04.20.

Szép napnak nézhet elébe, csak hát rengeteg a megoldandó feladata, ezért aligha marad ideje és ereje arra, amire a leginkább vágyik: andalgásra, enyelgésre. Pedig ez tényleg nagyon időszerű lenne. Annál is inkább, mivel a Vénusz ma van utoljára az ön jegyében. Szóval, ha eddig nem tette volna meg, ma valljon szerelmet! Ha már van társa, akkor őt is újra meghódíthatná: ezzel se várjon holnapig!

Bika 04.21 - 05.20.

Meglepően nehezére esik ma féken tartani az érzelmeit, ezért sokkal tovább tart megfelelni a feladatainak. Mindennek ellenére, vagy talán éppen ezért, lesz valami, amiben nagy haladást érhet el. De nem a munkáját illetően. A társkapcsolatában jött el az ideje a nagy dolgoknak. Pontosabban szólva a nagy érzelmek megélésének. A kapcsolat házán áthaladó Hold, ma különös szavakat súg a kedvesének. Az meg önnek.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Ma sikerül igazi csapatemberként viselkedik, és ezt a kollégái is észreveszik és díjazni is fogják. Ha eddig kicsit kirekesztettnek is érezte tán magát, most olyan periódusba kerül az élete, amikor nagyot nőhet mások szemében. A kötelességvállalásban kell elsősorban példát mutatnia. Ha háttérben volt eddig, akkor most előtérbe kerülhet. A szaktudása jóval túlszárnyalja már azt a feladatkört, amit betölt.

Rák 06.22 - 07.22.

Szokása szerint ma is sokat elégedetlenkedik, de ha számba veszi az eredményeit, mégiscsak rá kell jönnie, hogy jogtalan és oktalan kevesellnie, amit elért. Próbáljon meg lazítani, és ünnepelje az eredményeit! A hála a legjobb út ahhoz, hogy még tovább lépjen. A főnöke és a kollégái is megérdemelnék, hogy mondjon egy-két keresetlen köszönő szót. És ezzel további csodálatos szeretetcsapokat nyithat meg a szíveikben.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

A mai napon mintha felvágták volna a nyelvét: akkor érzi magát jól, ha vitát provokálhat. A vita szerencsére termékenynek bizonyul, és sok nehéz kérdést és problémát sikeresen megtárgyalhatnak, sok mindenre jó megoldásokat találhatnak. Méghozzá közös erővel. A partnerei nem fognak ön ellen fordulni. De azért ne feledkezzen el a jó humorról sem, és arról sem, hogy tanulhatnak egymástól.

Szűz 08.24 - 09.22.

Úgy érzi, túl nagy nyomás nehezedik a lelkére. Túl sok az elvárás, amit be kell lásson, végül is önmaga állított fel magamagával szemben. Még jó, ha valakit szidhat a sorsáért: a társát. Köszönje meg neki, hogy eltűri önnek. És azért próbáljon meg egy kicsit enyhíteni a szidalmakon. Mindjárt segít, ha elképzeli, hogy mit érezne ön, ha ő tenné ugyanezt önnel. Ugye, hogy nem esne jól? És nem is érezné igazságosnak?

Mérleg 09.23 - 10.23.

Mint azt már megszokhatták öntől, most is sok energiát fordít arra, hogy másoknak a segítségére legyen. Amit így tesz, korántsem elpocsékolt energia. A jótett visszaszáll, vagy legalábbis kompenzál vele valamit, amit másoktól ön kapott az utóbbi időben. Végül mindenképp önnek lesz jó ez is. A hála nem marad el, és ez a végtelen spirál szinte körbefonja az életét. A jótettek útját járhatja a partnerével, környezetével.

Skorpió 10.24 - 11.22.

A Hold az ön jegyébe lép ma, ráadásul növekvőben van. Az érzelmek, a vágyak valósággal elöntik önt. Képtelen ellenállni annak a kísértésnek, hogy végre belevesse magát a nagybetűs életbe. Feledi a kötelezettségeket, a családot, mindent, csak az örömnek él. Ez egy ilyen nap, egy ilyen este, de aztán mehet minden tovább a régi módon. Ma tombolja ki magát, áldozzon a szerelem és bor isteneinek!

Nyilas 11.23 - 12.21.

Jobb lenne, ha ma nem engedne a csábításnak, legyen szó új munkahelyről, partnerkapcsolatról, vagy ínyencségről. Mindenképp gyomorrontás lehet a vége. Kóstolgatni szabad, de csak nagyon óvatosan! A stabilitás most sokkal fontosabb önnek, csak bizonyos kereteken belül szabad keresnie a megújulást. Úgy, hogy azzal ne rúgjon fel mindent maga körül. Önnek is elérkezett a konszolidálódás ideje.

Bak 12.22 - 01.20.

Jobb lenne, ha ma nem engedne a csábításnak, legyen szó új munkahelyről, partnerkapcsolatról, vagy ínyencségről. Mindenképp gyomorrontás lehet a vége. Kóstolgatni szabad, de csak nagyon óvatosan! A stabilitás most sokkal fontosabb önnek, csak bizonyos kereteken belül szabad keresnie a megújulást. Úgy, hogy azzal ne rúgjon fel mindent maga körül. Önnek is elérkezett a konszolidálódás ideje.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Szükséges lehet ma némi áldozatokat hoznia azért, hogy a céljait elérje. Ne érezze ezért magát úgy, mint aki meghátrált, vagy megalkuvó. Még mindig jobb így, mint összeveszni a főnökével. Mindennek vannak következményei. Az állását, a pozícióját meg akarja tartani, hiszen ezen keresztül tudja végül is megvalósítani önmagát. Ami önnek ugyebár a legfontosabb célja. Ha a munkája nem ilyen, akkor bármit tehet.

Halak 02.19 - 03.20.

Hívja önt a messzeség, miért is állna ellent a hívásának? Ha utazásra indul most, akkor biztos lehet az út sikerességében. Nem fog csalódni még akkor sem, ha csak rövid programot tervez. Az intenzitás a lényeg. A családja persze nem nézné jó szemmel a dolgot, de csak akkor, ha elfeledkezne róluk, és őket nem akarná magával vinni. Ha a közös terveket hangsúlyozza, akkor megnyerheti őket is magának.

Forrás: blikk.hu

.