Napi horoszkóp 2017. július 16. – Fordulópontok

2017.07.16. 07:00

Mérleg

Ma romantikus üzenet, virág érkezhet neked, ami hosszú idő után nagyon jól fog esni a lelkednek. Partnereddel új, stabilabb szintre kerülhet a kapcsolatotok, melynek akár gyermekhez is lehet köze. A benned meglévő pozitív energiát használ most kreativitásod kifejezésére!

Skorpió

Lehet, hogy ma összejövetelt tervezel otthonodban? Esetleg a család látogat meg? Idegeskedhetsz, hogy minden rendben lesz-e, de nyugodj, meg, jól sikerül az esemény. Ha szakmai az összejövetel, az tovább növeli az jó lehetőségek esélyét. Ha vége a bulinak, sétálj egyet és szellőztesd ki a fejed!

Nyilas

Papírmunka, szerződések, jogi dokumentumok. Ezekkel kell többet foglalkoznod mostanában, ami nehézzé teszi a kikapcsolódást, még hét végén is ezen jár az eszed. Vedd könnyedén ezeket, hiszen elengedhetetlenül fontosak a céljaid megvalósításához! Emeld fel a fejed és ment tovább az utadon!

Bak

Pénzügyi helyzeted javulni látszik, bár úgy érzed ezért nem tettél meg mindent. Az biztos, hogy ha fenn kívánod tartani jelenlegi életszínvonalad, többet kell tenned érte. Tarts lépést a feladatokkal!

Vízöntő

Bár a dolgaid remekül mennek, mégis valahogy nincs kedved semmihez. Minden apró dolog hatással van rád, ha olvasol valamit, vagy ha a rádióban hallasz. Lehet, hogy a bioritmusod eredménye, mindenesetre szervezz kültéri programokat a barátaiddal!

Halak

Állandóan túlvállalod magad, aztán még a hét vége is pörgéssel telik. Gondold át az életed, kell-e ennyit teljesítened és valószínűleg az időbeosztásoddal is gondok vannak. Hidd el, a világ akkor is működik, ha te épp filmet nézel, vagy rendelsz egy jó pizzát. Lazíts!

.