Hirdetés

Visszalépett az egyik független jelölt Celldömölkön
Illusztráció. Fotó: Molnár Edvárd (MTI)

Visszalépett az egyik független jelölt Celldömölkön

2016.09.24. 12:37

Vasárnap választást tartanak az egyik választókerületben.

Hirdetés

Visszalépett a jelöltségtől a független Zsolnai István, ezért három helyett két jelöltre voksolhatnak vasárnap az időközi önkormányzatiképviselő-választáson Celldömölk 7-es számú választókerületében - tájékoztatta a település jegyzője szombaton az MTI-t.

Farkas Gábor elmondta: Zsolnai István pénteken lépett vissza hivatalosan a jelöltségtől, nevét a helyi választási iroda munkatársai áthúzzák a szavazólapon, így szállítják ki azokat a két szavazókörbe.

Hozzáfűzte: a szavazásra jogosultak Somogyi Dezsőné független jelölt és Söptei Valéria Mária, a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület jelöltje között választhatnak vasárnap.

Zsolnai István, a megyei napilap, a Vas Népe online kiadásában visszalépését azzal indokolta: szeretné elérni, hogy olyan ember kerüljön be a képviselő-testületbe, aki helyben él. Hozzátette: szavazatával Somogyi Dezsőné megválasztását fogja támogatni. 

Celldömölk alsóság-izsákfai kerületében azért kell időközi választást tartani vasárnap, mert a körzet korábbi képviselője elhunyt.

.