Hirdetés

Hétvégén korlátozottan működnek majd ezek a mobilszolgáltatók

Hétvégén korlátozottan működnek majd ezek a mobilszolgáltatók

2018.02.15. 08:05

Korlátozva lesznek a szolgáltatások a mobilszolgáltatónál.

Hirdetés

Korlátozottan működnek majd

a Telenor ügyfélszolgálatai 2018. február 17-én szombaton este tíztől február 18-án vasárnap délig,

a Magyar Telekom február 16-án pénteken este tíztől várhatóan február 19-én hétfő éjfélig.

 

A Telenor ügyfélszolgálatai rendszerfejlesztés miatt korlátozottan lesznek elérhetőek február 17-én szombaton este tíztől február 18-án vasárnap délig, a telefonos ügyfélszolgálat is korlátozottan működik majd.

A  Telenor mobilszolgáltató  a fejlesztés miatt vasárnap egész nap díjmentesen felhasználható belföldi internethasználatot ad minden ügyfelének, amit automatikusan aktiválnak. 

A Telenornál rendszerfejlesztés időtartama alatt sem a személyes vagy online csatornán, sem a telefonos ügyfélszolgálaton nem lesz elérhető az egyenlegfeltöltés és -lekérdezés, az adatjegy feltöltés, a telefonszámla befizetés, az új szerződéskötés, a készülékvásárlás, a SIM-kártya csere, a tarifacsomag váltás, a MyTelenor applikáció, a szolgáltatás megrendelés, az online vásárlás, a feltöltőkártyás adategyeztetés, valamint az Expressz kártya regisztráció. 

Ugyanakkor zavartalanul lehet telefonálni, SMS-t küldeni, mobilinternetet használni, illetve működni fog a mobil-parkolás, az autópálya matrica vásárlás és a szerencsejáték megrendelés - olvasható a közleményben.

A Magyar Telekom ügyfélszolgálatainak rendszerfejlesztése miatt február 16-án pénteken este tíztől várhatóan február 19-én hétfő éjfélig nem lesz elérhető a mobilszolgáltató telefonos és online önkiszolgáló felülete, továbbá a Telekom mobilalkalmazás sem, illetve az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket.

Február 16-án 00 órától 4 napon át korlátlan belföldi adatot ad a Telekom havidíjas lakossági és üzleti mobilinternet előfizetőinek. A lehetőség külön kérés nélkül, automatikusan rendelkezésére áll az ügyfeleknek, ez idő alatt a mobilinternet használat nem fogyasztja a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiséget.

Zavartalanul működnek ugyanakkor bizonyos ügyfélszolgálati szolgáltatások, így a Domino feltöltés személyes csatornákon, a hibabejelentés és a mobilvásárlási szolgáltatások. A számla befizetése pedig banki átutalással vagy csekkbefizetéssel a postákon lehetséges.

A Magyar Telekomnál átmenetileg nem lesz lehetőség például szolgáltatások, készülékek, tartozékok vásárlására; szerződéskötésre, szolgáltatásokra és folyószámlára vonatkozó módosításokra, számlával és SIM-kártyával kapcsolatos ügyintézésre - kivéve a letiltást, ami elérhető lesz.

 

 

.