Heti horoszkóp: 2016. július 25-31.

Mit ígérnek a csillagok?

2016.07.25. 11:38

Az Ikreket a héten hajtja a kalandvágy, az Oroszlánnak a héten rengeteget kell dolgoznia.

Kos (március 21 - április 20.)
A héten bőven lesz amin idegeskedhet, de mégis igyekezzen nyugodt maradni. Nem érdemes elrontania a kedvét olyan dolgokkal, amin már úgy sem tud változtatni.

Bika (április 21 - május 20.)
Boldogabb mint valaha, és ezt a boldogságot igyekezzen meg is őrizni. Apróságokon nem érdemes fennakadnia, hunyjon szemet felettük, higgye el, megéri.

Ikrek (május 21 - június 21.)
Hajtja a kalandvágy, szívesen kockáztat, és ha eléggé körültekintő, akkor bármibe is fog, siker koronázza. Most a dédelgetett álmát is bátran valósítsa meg.

Rák (június 22 - július 22.)
A szerelemben veszély leselkedik, legyen óvatos. Amiben reménykedik, az nem más, mint csupán egy délibáb, semmi alapja sincs. Maradjon a realitás talaján.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22.)
Rengeteget kell dolgoznia, ki sem látszik a munkából, emiatt fáradt, kimerült. Szerencsére szerettei segítségére mindig számíthat. Ne felejtse el, viszonozni majd!

Szűz (augusztus 23  - szeptember 22.)
Büszkesége bajba sodorhatja, ha túlságosan erőteljesen hangot ad neki. Lehet, hogy igaza van, de a körülmények nem kedvezőek, inkább maradjon háttérben.

Mérleg (szeptember 23 - október 22.)
A kelleténél is makacsabb, és köti az ebet a karóhoz, így a felmerülő problémákat csak saját magának köszönheti. A híres kompromisszum készsége hova tűnt?

Skorpió (október 23 - november 21.)
Ne hagyja magát sürgetni, csak a saját tempójában kötődjön a partneréhez. Mivel fontosnak tartja az érzelmi biztonságot, ezért teljesen fölösleges kapkodnia.

Nyilas (november 22 - december 21.)
Sajátos humorával bánjon óvatosan, ha nem akar sok haragost szerezni magának. Nagyon könnyű megbántani valakit, de annál nehezebb bocsánatot kérni.

Bak (december 22 - január 20.)
Energikus hét elé néz, de inkább a szerelemre, és a párkapcsolatra fektesse a hangsúlyt, mint a munkájára. Bátran kezdeményezzen, sikert biztosra veheti.

Vízöntő (január 21 - február 19.)
Munkahelyén kitűnik szorgalmával, amit a felettesei nagyra értékelnek. Azonban páran, akiknek ez nem tetszik és mindent megtesznek, hogy befeketítsék.

Halak (február 20 - március 20.)
Még nincs itt a lazítás ideje, de már látszik a sok munka eredménye. Reumatikus és térd panaszokkal küszködhet, ezért az átmozgató napi torna elengedhetetlen. Forrás: hirado.hu

.