Lopáson tetten ért nők és szomszédját bántalmazó férfi Vas megyében

2016.07.28. 18:00

Három szerdai hír, amelyeket a rendőrség csütörtökön tett közzé.

A járőrök a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 20 éves helyi nőt, akit az intézkedést megelőzően az egyik szombathelyi üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai lopáson tetten értek. A nő különböző ruhadarabokat kísérelt meg eltulajdonítani úgy, hogy azokról az áruvédelmi eszközöket eltávolította. A nyomozók K. Dorinát gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Lopáson érték tetten azt a 35 éves körmendi nőt is, aki az egyik helyi áruházból műszaki cikket kísérelt meg eltulajdonítani ugyancsak az áruvédelmi eszköz eltávolítását követően. H. Krisztinát a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nővel szemben - őrizetbe vétele mellett - szabálysértési értékre, üzletszerűen elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Egy 52 éves helyi férfi tettleg bántalmazta szomszédját Szombathelyen, miután szóváltásba keveredtek egymással. H. Tamást a rendőrök a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Forrás: police.hu

.