Zamárdinál is eltűnt egy ember a Balatonban, Balatonszárszónál vízbe fulladt egy férfi

2016.07.31. 18:44

Vigyázzanak magukra a fürdőzők!

Szemtanú közlése szerint gumimatracról a vízbe esett, majd eltűnt egy 24 éves férfi a Zamárdi előtti vízterületen vasárnap délután, a vízirendőrök és a vízimentők nagy erőkkel keresik - mondta Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtóreferense az MTI megkeresésére.

Az MTI információi szerint a férfi közeli hozzátartozói is a helyszínen vannak, és próbálnak segíteni a keresésben.

Vízbe fulladt egy férfi Balatonszárszónál vasárnap - közölte Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtóreferense az MTI megkeresésére.

Az MTI vasárnap esti információi szerint a matraccal fürdőző férfi a szárszói strandtól keletre eső területen tűnt el a vízben, miközben a matracát elfújta a szél. A riasztást követően helyszínre érkező vízirendőrök kora este már csak a holttestét tudták kiemelni a vízből. Azonosításában a Balatonszárszón tartózkodó hozzátartozói segítettek. Egy 46 éves német állampolgár az áldozat.

Szintén vasárnap délután számoltunk be arról, hogy megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki két napja tűnt el a Balatonban, és a nap folyamán két gyerek a Tisztában tűnt el.

.