Íme, ő Jamie Oliver ötödik gyermeke

2016.08.08. 15:10

Aki az első fiúgyermek a családban.

Jamie Oliver eleinte nem volt túl boldog az ötödik gyerek érkezésének hírétől. Aztán egész jól megszokta. Ma pedig nincs nála boldogabb apuka: fia született.

Jamie Oliver, a Pucér szakács még vasárnap jelentette be Instagram oldalán az örömhírt:

“Srácok, végre megtörtént! FIAM SZÜLETETT!! Az Oliver családban mindenkit nagyon meglepett és mindenki nagyon boldog!” – írta Jamie.  S hogy miért ez az óriási meglepetés? Nos, azért, mert Jamie-nek eddig négy lánya volt, és a családfő már le is mondott a fiú örökösről. Olyannyira, hogy hónapokkal ezelőtt vazektómián gondolkodott, amit végül felesége, Jools vétózott meg – ennek köszönhető végül az ötödik csemete.

Mint kiderült, a kisfiú természetes úton született meg, a szülés utolsó perceiben a két nagylány, a 14 éves Poppy és a 12 éves Daisy is jelen volt az öccs érkezésekor. A kis Oliver egyébiránt 3600 grammal született meg, ami a Pucér szakács tolmácsolásában így szól: “3,6 kg a súlya, ami 16 csomag vajnak felel meg (ha van köztetek pék). Hosszú nap volt csordultig szeretettel, az Isten áldja meg a babát!”

Míg Jamie nem árulta el a baba nevét, addig édesanyja, saját oldalán már Olivernek nevezi a kicsit (valahogy csak kell hívni), de amennyiben így marad, a kisfiút Oliver Oliverként fogják anyakönyvezni, ami a többiek nevét nézve nem is annyira meglepő…

Fotók: 1-2. kép: Jamie Oliver Facebook-oldala, 3. kép: Instagram

.