Hirdetés

Lopás, vezetés eltiltás hatálya alatt és garázdaság Vas megyében

2016.08.07

Vasárnap reggeli összefoglaló.

Hirdetés

Egy samponnal és egy tusfürdővel akart fizetés nélkül távozni egy helyi férfi az egyik szombathelyi üzletből szombaton, de a biztonsági szolgálat munkatársai értek tetten. A férfit a rendőrök előállították és kihallgatták. Mint kiderült, a 26 éves M. Roland már korábban is követett el hasonló cselekményt, ezért vele szemben lopás vétség kísérlete elkövetésének meglapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Egy személygépkocsival közlekedő pápai lakost igazoltattak a rendőrök Dukán ugyancsak szombaton. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, ezért előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Az egyik vasvári vendéglátóegységben szólalkozott össze két helyi férfi már vasárnap. A vita tettlegességbe torkollott, amelynek során S. N. Imre megütötte vitapartnerét. A rendőrök a 44 éves férfit előállították és kihallgatták. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.