Lopás, vezetés eltiltás hatálya alatt és garázdaság Vas megyében

2016.08.07. 08:57

Vasárnap reggeli összefoglaló.

Egy samponnal és egy tusfürdővel akart fizetés nélkül távozni egy helyi férfi az egyik szombathelyi üzletből szombaton, de a biztonsági szolgálat munkatársai értek tetten. A férfit a rendőrök előállították és kihallgatták. Mint kiderült, a 26 éves M. Roland már korábban is követett el hasonló cselekményt, ezért vele szemben lopás vétség kísérlete elkövetésének meglapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Egy személygépkocsival közlekedő pápai lakost igazoltattak a rendőrök Dukán ugyancsak szombaton. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, ezért előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Az egyik vasvári vendéglátóegységben szólalkozott össze két helyi férfi már vasárnap. A vita tettlegességbe torkollott, amelynek során S. N. Imre megütötte vitapartnerét. A rendőrök a 44 éves férfit előállították és kihallgatták. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.

.