Heti horoszkóp 2016. szeptember 5-11.

2016.09.04. 21:39

A Szűz megpróbál lezárni egy régóta húzódó ügyet.

 

Kos (március 21-április 20.)
Igyekszik visszazökkenni a szokásos hétköznapi menetrendjébe, ami most még csak többé – kevésbé sikerül. Emiatt nem izgatja magát, biztos benne, hogy megoldja.

Bika (április 21-május 20.)
Túlzott feszültségtől mentes hétre számíthat, ezért élvezze ki minden percét. Megtépázott idegeinek kimondottan jót tesz a pihenés a kikapcsolódás vagy a testedzés.

Ikrek (május 21-június 21.)
Régóta egy nagy beruházáson töri a fejét, és most szeretné minél hamarabb megvalósítani. Tudja, hogy az idő pénz, ezért igyekszik mindent alaposan megszervezni.

Rák (június 22-július 22.)
Átmenetileg kevesebb pénzzel kell gazdálkodnia, így törheti a fejét hogyan ossza be, hogy jusson is, meg maradjon is. Nem könnyű a feladat, de végül megoldja.

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)
Kellemetlennek érzi, ezért szívesen elkerülné a nyílt véleménynyilvánítást, de nem teheti meg. Emiatt egyre ingerültebb, és mogorvább a környezetében lévőkkel.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)
Megpróbál lezárni egy régóta húzódó ügyet, de nem jár sikerrel. Ennek ellenére nem keseredik el, hanem új megoldáson töri a fejét. Gyors segítségre is számíthat.

Mérleg (szeptember 23-október 22.)
Magánéleti gondjain nem tud úrrá lenni, ezért a munkájába menekül, így próbálja a gondolatait elterelni. A munkahelyi sikerek viszont kárpótolják mindenért.

Skorpió (október 23-november 21.)
Egész héten csak az ügyes – bajos dolgai elintézésével van elfoglalva, emiatt minden más teendőjét kénytelen háttérbe szorítani. Nem bánja, mert szeret dolgozni.

Nyilas (november 22-december 21.)
Jó szándéka ellenére félre értik, így nem győz magyarázkodni. Pedig jobban tenné, ha szabadkozás helyett, inkább arra figyelne, hogy mi húzódik meg a háttérben.

Bak (december 22-január 20.)
Kitartásának köszönheti, hogy végül eléri a célját, bár először nem hitt a sikerben. Azért kellettek hozzá támogatók is, akik végig bíztak tudásában, tehetségében.

Vízöntő (január 21-február 19.)
Az egyik ismerősével kellemetlen vitába bonyolódik, amit nagyon megbán. Legszívesebben elnézést kérne tőle, de tudja, hogy fölösleges, mert haragtartó típus.

Halak (február 20-március 20.)
Zűrös lesz a hete, mert rengeteg az elintéznivalója, és sürgetik a határidők. Nem tud mit tenni, mert végére akar járni a feladatainak. Utána majd kicsit pihenhet.

.