Dennis Lobo angol karácsonya a Premontreiben

Szakály Szilvia beszámolója

2016.12.24. 08:54

Az évszázados hagyományok és a modern világban élt mindennapok újdonságai jól megférnek egymás mellett a Premontrei Gimnázium falain beül.

A közelgő ünnep alkalmából Dennis Lobo, az iskola nyelvi lektora ebben a tanévben is meglepte a Premontrei diákközönségét egy karácsonyváró műsorral: a program keretein belül Dennis tehetséges tanítványai az amerikai és brit karácsonyi slágerlisták legnépszerűbb dalait adták elő december 19-én, hétfőn délelőtt a gimnázium dísztermében.

Az énekesek: Pomper Dorina, Szabó Tímea, Poór Szandra, Gróf Nikoletta, Katavics Enikő, Horváth Panna és Hajós Judit egyéni produkcióit vastapssal köszönték meg diáktársaik, de hatalmas sikert aratott Kovács Pál és zenekara is a Jingle Bells című örökzöld rockverziójával. Az egyórás műsort Pomper Dorina és Hajós Judit duettje zárta – a lányok a Shake up Christmas című slágert adták elő.

Mindenki megörült az ismerős dallamoknak, így az All I want for Christmas és a Last Christmas már a közönség közreműködésével hangzott el.

Gratulálunk a Premontrei fiatal tehetségeinek, akik „felrázták” a hallgatóságot, Dennis Lobónak pedig köszönjük, hogy diákjai segítségével idén is megajándékozott minket egy a karácsonyra hangoló dalcsokorral.

 

Szakály Szilvia

tanár

Galéria

.