Elfogták a győri emberölés gyanúsítottját

2016.12.08. 15:30

Egy 70 éves férfi halálát fizikai bántalmazás okozta.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást S. László 47 éves győri lakos ellen - adta hírül honlapján a rendőrség.

December 6-án a késő esti órákban egy győri lakásban egy holttestet találtak. A rendőrséget a mentőszolgálat munkatársai értesítették a halálesetről, amivel kapcsolatban a későbbiekben felmerült az idegenkezűség gyanúja. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény megállapította, hogy a 70 éves férfi halálát fizikai bántalmazás okozta. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a rendelkezésre álló adatok alapján emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

A széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként az eset bejelentőjének vallomásai ellentmondásokat mutattak és az ügyben felmerült információk alapján megalapozottá vált a gyanú, hogy a mentőszolgálatot értesítő férfi követte el a bűncselekményt.

A rendőrök S. Lászlót elfogták és előállították a megyei rendőr-főkapitányságra. A 47 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Bűnügyi Osztály beosztottjai a győri lakost őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu

.