Labdarúgó NB I - Paks-Haladás 2-1

2016.12.03. 18:05

Vesztett a Haladás.

  A Paksi FC 2-1-re legyőzte a vendég Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 18. fordulójában.

A Paks hazai pályán 2-1-re legyőzte a Haladás együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában, szombaton. A tolnai alakulat ezt megelőzően legutóbb a hatodik fordulóban, augusztus 17-én gyűjtötte be a három pontot saját közönsége előtt.


    OTP Bank Liga, 18. forduló:
Paksi FC-Swietelsky Haladás 2-1 (1-1)
-------------------------------------
Paks, 1100 néző, v.: Solymosi
    gólszerzők: Koltai (13., 11-esből), Szakály D. (60.), illetve Gaál (38.)
    sárga lap: Hahn (73.), Laczkó (80.), illetve Ars (93.)

    Paksi FC:
    ---------
Kemenes - Kulcsár, Lenzsér, Gévay, Szabó J. - Papp K. - Koltai (Vernes, 82.), Kecskés (Bartha, 51.), Bertus, Szakály D. (Laczkó, 78.) - Hahn

    Swietelsky Haladás:
    -------------------
Gyurján - Polgár (Schimmer, 75.), S. Wils, Hegedűs (Angyal, 88.), Bosnjak - Kovács L., Jagodics, Rácz - Gaál, Tóth M. (Ars, a szünetben), Halmosi
    
    A hazai csapat rögtön magához ragadta a kezdeményezést, elsősorban Szakály futballozott agilisan, büntetőt is kiharcolt, amelyet Koltai értékesített. Nem sokkal a fordulás előtt Gaál egy remek lövéssel egyenlített.
    A játék képe a második félidőben sem változott, a Paks akarata érvényesült és több helyzetet is kialakított. A 60. percben Szakály ritkán látható gyönyörű megoldással szerzett vezetést a hazaiaknak, egy hosszan előre ívelt labdát védője szorításában egy pattanás után 18 méterről külsővel emelt a kapuba.
    Ez a klasszis gól el is döntötte a három pont sorsát, a Paks pedig elmozdult a kieső helyről.

.