Hirdetés

Egy vépi tanárnő merész húzással állt elő. Vajon lesznek-e követői?
Borítókép: illusztráció

Egy vépi tanárnő merész húzással állt elő. Vajon lesznek-e követői?

2018.01.24. 16:33

A vépi középiskolai tanárnő megkérte diákjait, hogy osztályozzák le a félévi munkáját. Meglepő, őszinte eredmény született.

Hirdetés

A vépi mezőgazdasági szakgimnázium és szakközépiskolában tanító Babai-Mező Borka az idei félévkor - bár már nem először - megkérte diákjait, hogy neki is osszanak bizonyítványt, értékeljék a féléves munkáját. A Facebook-oldalán a következő poszt olvasható:

Idén is megkértem a diákokat (137 fiatalt), hogy (anonim módon) értékeljék a féléves munkámat. :-)
Legelégedettebbek a szakmai tudásommal voltak, legelégedetlenebbek (jogosan) a "rendfenntartási" képességeimmel. Sokan tartanak őszintének és megbízhatónak, viszont a tananyag érdekessé, a módszerek változatossá tétele terén még bőven van mit tennem.
Köszönöm szépen a visszajelzéseket!

A diákok értékelése is kikerült az oldalra. Íme:

 

A felsőoktatásban van rá külföldi és magyar példa is, hogy a hallgatók értékelik az oktatóikat, középiskolákban nincs széles körű népítélet. A vépi középiskolában sem általános, a tanárnő maga kérte a diákjait, hogy értékeljék a munkáját, névtelenül - írja a 444.hu.

Legelégedettebbek a szakmai tudásommal voltatok, legelégedetlenebbek (jogosan) a "rendfenntartási" képességeimmel. Sokan tartanak őszintének és megbízhatónak, viszont a tananyag érdekessé, a módszerek változatossá tétele terén még bőven van mit tennem.

- olvasható a szöveges értékelés összegzésében.

A tanárnő megköszönte a visszajelzéseket. 

 

.