Hirdetés

Vasi Mérnökbál 3.0 - fellépők, kitüntetettek, fotók
Fotó: Hornyák Emőke

Vasi Mérnökbál 3.0 - fellépők, kitüntetettek, fotók

2018.02.05. 16:11

A 2018. évi Vasi Mérnökbál.

Hirdetés

Az idei bált az elegancia mottójával szervezte meg a Vas Megyei Mérnöki Kamara. A jeles eseménynek immáron harmadik alkalommal is a Weöres Sándor Színház Krúdy Klubja adott otthont. Bálint Éva és Szabó Tibor színművész házaspár elegáns fekete-fehér ruhakompozícióban vezette le az estet a pezsgős vendégfogadás után, Szabó Tibor Völgyi Attila gitárművész kíséretére énekelt is.

A köszöntők és a kamarai kitüntetések átadása után Peltzer Géza - a már tőle szinte elvárt és megszokott hangulatban - harmonikával kísérte a vacsorát.

2018-ban a Filipovits Rajmund által vezetett horvát Guslice tambura együttes műsorát élvezhették a vendégek, s, mivel a mérnökbálon mindig hangsúlyos a mérnöki szakma/hivatás, két mérnök is bemutatkozott a hangszereken: Bencsics Gábor gépészmérnök és Horváth Gyula Vladimir villamosmérnök. (Peltzer Géza sem lóg ki a sorból: erdőmérnökként végzett.)

A tánc sem maradt ki az ezévi repertoárból: a Lorigo TSE négy táncosa hangolta ritmusos, pörgős produkcióval a báli közönséget a Galaxy tánczenekar hajnalig tartó muzsikájára. A tombolát a mérnökmoziból jól ismert színész hármas – Horváth Ákos, Vass Szilárd és Szabó Róbert Endre – sorsolta ki, vidám perceket szereztek a publikumnak.

Kiemelt vendégek: 
dr. Németh István, PhD, egyetemi docens, az ELTE Savaria Egyetemi Központ koordinációs rektorhelyettese, a szombathelyi mérnökképzés szakmai alapítója
dr. Váradi József, a Vízügyi Tudományos Tanács elnöke
Skrapits László, a Szombathelyi Horvát Nemzetiségi Önkormányzat elnöke

Házigazdák: 
Nádor István, a Vas Megyei Mérnöki Kamara elnöke
Déri Lajos, a Vas Megyei Mérnöki Kamara alelnöke

Kitüntetettek:

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.

Galéria

.