Hirdetés

Tíz tipp, hogy a reptéren feladott bőröndje is oda érkezzen ahová Ön

Tíz tipp, hogy a reptéren feladott bőröndje is oda érkezzen ahová Ön

Utazás repülővel

2018.07.09. 11:57

Minden turista rémálma, hogy a reptéren egyedül áll az üresen forgó poggyászkiadónál.

Hirdetés

1. Szabaduljon meg a régi címkéktől!

Bármennyire is menő dolognak tűnik, hogy megmutassa, milyen sok helyen járt már; ha rajta hagyja a régi jelöléseket a bőröndödön. Így könnyen lehet, hogy csomagja majd egész máshol nyaral, mint Ön. Szóval le a régi matricákkal, csak összezavarja a poggyászrakodókat!

2. Címkézze fel bőröndjét!

Mindig írja fel a táskájára nevét, címét, telefonszámát, és e-mail címét, hogyha bekövetkezne az amitől legjobban tart, hogy elveszik a csomag, könnyebb lesz előkeríteni azt. A belsejébe is helyezze el elérhetőségeit, hogy könnyen kinyomozható legyen a gazdája.

3. Jelentkezzen be korán az utas felvételnél!

Minél később bejelentkezik be, annál nagyobb az esélye, annak, hogy a táskák nem repülnek Önnel, mert elkallódnak a szállítószalagok labirintusában.

4. Kérjen „Fragile” címkét a bőröndre a személyzettől!

Jól ismert trükk: mondja azt a pultnál dolgozó munkatársnak, rendkívül törékeny dolgot visz a poggyászában. Így megkapja ezt a címkét és külön gondjuk lesz az Ön csomagjára.

5. Ne tömje tele a csomagját!

Nem ritkán olvashatunk arról, de láthatjuk is, hogy a rakodók szinte sportot űznek abból, hogy milyen messze tudják elhajítani a bőröndöket. Ha túlságosan megpakolja, könnyebben széteshet a betonon.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.