Hirdetés

Savaria Karnevál - Guinness-rekordkísérlet a Savaria Karneválon
Bánhegyi Adrienn hivatalos Facebook-oldala

Savaria Karnevál - Guinness-rekordkísérlet a Savaria Karneválon

karnevalsavaria.hu

2018.08.26. 07:57

Guinness-kísérlet a Savaria Karneválon vasárnap délután.

Hirdetés

Vasárnap délután Guinness-rekordkísérletnek ad otthon a Fórum Színpad, ahol Bánhegyi Adrienn, Szombathely (és Magyarország) ugróköteles nagykövete, a Cirque de Soleil tagja a triplázás rekordját kísérli megdönteni.

Vasárnap délután Guinness-rekordkísérletnek ad otthon a Fórum Színpad, ahol Bánhegyi Adrienn, Szombathely (és Magyarország) ugróköteles nagykövete, a Cirque de Soleil tagja a triplázás rekordját kísérli megdönteni.

Adrienn 2006-tól 2016-ig tartotta a folyamatos triplázás rekordját 330 ugrással. Az ugróköteles versenyszámok között talán ez az egyik legnehezebb versenyszám, hiszen itt nincs lehetőség hibázni. Tíz év után,egy amerikai lány döntötte meg a rekordot, 401 ugrással, a jelenlegi Guinness-rekord pedig 427 ismétlés.

Adriennek ennél többet kell teljesítenie vasárnap délután: a rekordkísérletet az LGT-emlékzenekar fellépése alatt tartják meg a Fő téri Forum színpadon.

Az együttes fél ötkor kezd, a koncert közepe fele, délután öt órakor, a Nem adom fel című szám alatt vág bele a remélhetően sikeres csúcsdöntésébe Bánhegyi Adrienn.

.