Hirdetés

Premontrei teremlabdarúgó torna és pályaavató Gödöllőn

Premontrei teremlabdarúgó torna és pályaavató Gödöllőn

2018.10.02. 09:23

Új iskolaközpont átadó Gödöllőn

Hirdetés

A Premontrei rend 2021-ben ünnepli megalapításának 900. évfordulóját. Ebből az alkalomból kormányzati támogatással három tanéven át a premontrei iskolák (Szombathely, Gödöllő, Keszthely, és Zsámbék - itt 2 iskola) közös programokat szerveznek. 
Az idei nyitórendezvény Gödöllőn volt, ahol új sportkomplexum adtak át.

A Premontrei 900 program nyitórendezvényének keretében 2018. szeptember 22-én került sor a gödöllői iskolaközpont felújított épületeinek átadására és megáldására.

Az ünnepségen részt vett Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár, aki méltatta a rend Gödöllőn végzett munkáját, emellett beszélt az oktatás hatékonyságát segítő korszerű eszközök fontosságáról is. A tornacsarnokot, valamint a sportudvart Balogh Péter Piusz O. Praem. kormányzó perjel áldotta meg.

Az ünnepséget teremlabdarúgó torna követte, amelynek célja, hogy a sport segítségével a premontrei rend által fenntartott iskolák és közösségeik közötti kapcsolatok erősödjenek. A mérkőzéseken nemcsak diákcsapatok küzdöttek, hanem tanárok és szülők is. Intézményünket diák és tanár csapat is képviselte.

A diák csapat tagjai:

Bereczki Attila, Farkas Márton, Gaál Kornél, Sárvári Tamás, Sipos Máté, Takács Sándor, Fogl Barnabás, Pethő Marcell

A tanárcsapat tagjai:

Gyetvay Gábor, Jáger Imre, Mitterstiller Csaba, Vereb Dér Ferenc, Zsíros Péter, Dennis Lobo, Farkas Attila

 

Az esemény eredményhirdetéssel zárult, ahol mindkét csapatunk borzérmet szerzett, emellett Bereczki Attila tanulónk a torna gólkirálya lett.

 

Farkas Attila

tanár

Galéria

.