Hirdetés

Országos díjat kapott a Vas megyei hivatal

Országos díjat kapott a Vas megyei hivatal

2018.11.28. 09:12

Dr. Balázsy Péter megyei jegyző, a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal vezetője vette át az elismerést.

Hirdetés

Országosan 73 cégtől és közintézménytől – többek között a Bosch, a BPW-Hungária, az IBM, a MAM Hungária, a Pest Megyei Kormányhivatal és a Zsidai Csoport – összesen 90 pályázatot nyújtottak be az OFA Nonprofit Kft. által meghirdetett Az Év Felelős Foglalkoztatója 2018 felhívására.
 

2018-ban a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal második helyen végzett a közszféra kategóriában.

A pályázat összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, valamint közzéteszi azokat a jó gyakorlatokat, melyek hozzájárulnak a terület fejlődéséhez, kiemelkedő és iránymutató tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A célja a bátorítás és az ösztönzés azon munkáltatók felé, amelyek még kevés tapasztalattal rendelkeznek.

Dr. Balázsy Péter megyei jegyző, a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal vezetője a Várkert Bazárban rendezett budapesti ünnepségen vette át az elismerést, elmondta:

A legfontosabb eredményünknek azt tekintjük, hogy egy hatékony, szakmailag felkészült, jól együttműködő közösség alakult ki a hivatalban.

Továbbra is célunk, hogy a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal a megye egyik legvonzóbb munkahelye legyen. 2017-ben elnyertük a Családbarát munkahely címet, idén a megújult honlapunk minőségi díjat kapott.

Hisszük, hogy a közösségért végzett munka többlettartalmat hordoz, erre épül mottónk is: „Együtt fejlesztjük Vas megyét!”

Galéria

.