Mindig a nő adja az első jelet - A női praktikák száma végtelen

alon

2021.11.20. 00:17

Mindig a nő adj az első jelet.

A közhiedelem szerint a férfiaknak kell megtenniük a kezdeti lépést. A szakértők viszont állítják, mindig a nő adja az első jelet. Finoman, alig érzékelhetően - mégis egyértelműen.

Ha az igaz, a kérdés leginkább az, mik is ezek az apróságok, amelyekkel a hölgyek kezdeményeznek: jelezve a férfiaknak érdeklődésüket és elérhetőségüket.

Nos, itt van néhány a leggyakoribb trükkök közül:

A férfitest dicsérete

Például a bókok. Ha egy nő azt mondja egy férfinak, hogy jól áll a hátsóján az új farmer, az nem azért van, mert egyszerűen kedveskedni akar. A férfitestre vonatkozó pozitív női megjegyzések mögött ott a női vágy, s ezt közölni is óhajtja. Egyben engedélyt ad, hogy őt magát is hasonló módon vegyék szemügyre. Közben tesz is róla, hogy a nemi vonzereje minél láthatóbb legyen a kiszemelt partner számára.

Kivillan ez-az

Például enged magából láttatni. Bármilyen furcsa, a nők otthon magukban ritkán viselnek pusztán szexis alsóneműt és magas sarkú papucsot. Ha tehát így nyitnak ajtót egy férfinak, mondván, „éppen hajat szárítok”, nos, az nem lehet véletlen, mint ahogy az sem, ha „elfelejt” melltartót húzni valaki a vékony pulcsi alá. A nő tudja, hogy a közel meztelen test látványa nagyon izgató a férfi számára. Ráadásul ezt úgy éri el, mintha ez egyáltalán nem lett volna a célja.

Megérint

Az nem biztos, hogy azonnali és egyértelmű szexuális felhívással bír, ha a női alkar a kóláért nyúlva összeér a férfi karjával, de az érintésnek amúgy nagy jelentősége lehet. Ha a kéz például sokáig időz egy férfin, esetleg még gyengéden simogat is, az egyértelmű üzenet, hogy a férfin a sor, hogy megtegye a következő lépést. Ha például a nő felajánlja, hogy megmasszírozza kicsit a hátat, a férfi, ha érti az üzenetet, célhoz ért.

Merészebb témák

Ha a nő a hálószobába akarja terelni a férfit, jellemző csábítási technika, hogy a hétköznapi beszélgetést pikánsabb témák felé tereli. Mondjuk, megemlíti a nemrég vásárolt apró hálóinget. Az ilyen jellegű beszélgetés-kezdeményekből azt akarja kipuhatolni, hogy a férfit érdekli-e egy későbbi szexuális kapcsolat.

A női praktikák száma amúgy megközelítően végtelen.

.