Romantikus, akciófilmek és családi mozik a TV2 hosszú hétvégi műsorkínálatában

alonmedia.hu

2022.10.28. 23:07

Filmek, mozik október 29. és november 1. között a TV2-n.

Mindenki megtalálja a kedvenc filmes műfaját a TV2 Csoport kábelcsatornáinak hosszúhétvégi programkínálatában. Akciófilmek, romantikus történetek, animációs és családi filmek, továbbá magyar alkotások is várják a Mozi+, a Moziverzum, a SuperTV2 és a Prime nézőit október 29. és november 1. között.

A november 1-jei hosszú hétvégén a TV2 Csoport első filmcsatornája, a Mozi+ változatos programot kínál.

Október 29. és november 1. között a Bujtor filmek rajongói olyan nagy kedvenceiket idézhetik fel, mint például A Pogány Madonna szombaton 18:45-től, a Csak semmi pánik, amely vasárnap 19:00 órától kerül képernyőre, hétfőn 19:00-tól Az elvarázsolt dollár, de érkezik a Hamis a baba is kedden 19:10-től, a híres Ötvös Csöpi főszereplésével készült sorozat negyedik részeként.

A külföldi filmalkotások közül a nézők október 29-én 21:00-tól A beszállító című amerikai akciófilmet nézhetik meg Tom Cruise főszereplésével. A filmben, amely igaz történetet dolgoz fel, Barry Seal amerikai pilóta életével ismerkedhetnek meg a nézők. Barry a Pablo Escobar-féle Medellín kartell szállítója lett, drogot és fegyvert csempészett a repülőin, ezt követően pedig beszervezte a CIA.

Október 31-én 21:00-tól országos TV premierként jön Kristen Stewart, Vincent Cassel és Jessica Henwick főszereplésével az Árok. Az amerikai sci-fi-ben egy mélytengeri olajfúró, óceánkutató-csapat megpróbál biztonságba jutni, miután egy rejtélyes földrengés megsemmisítette a Mariana-árok mélyén található kutató- és fúró bázisukat. Majd Ryan Reynolds-szal, Samuel L. Jackson-nal, Salma Hayek-kel és Gary Oldman-nel november 1-jén 21:00-tól a Sokkal több mint testőr című amerikai akció-vígjátékot láthatják azok, akik a Mozi+-t választják.

A Moziverzum, a TV2 Csoport prémium filmcsatornája sem marad ki a sorból, számos kedvenccel lepi meg nézőit a négynapos ünnepen.

Október 30-án a koraesti órákban 18:50-tól országos TV premierként érkezik egy könnyed film, Kutyaösszeesküvés címmel. Az amerikai családi vígjátékban míg mindenki egy céges sítúrán van, a környékbeli kutyák összefognak, hogy megvédjék a házat a rablóktól, akik éppen egy új találmányt próbálnak ellopni.

Ezt követően szintén vasárnap, 21:00-tól jön az Életrevalók François Cluzet, Omar Sy és Anne Le Nyfőszereplésével. A francia vígjáték igaz történet alapján készült. Az ejtőernyős baleset után tolószékbe kényszerülő gazdag arisztokrata, Philippe, a külvárosi gettóból jött Drisst fogadja fel otthoni segítőjének. Driss épp a börtönből szabadult, és talán nem is alkalmas a feladatra. Két világ találkozik, és a közös élmények nyomán kapcsolatukból barátság lesz.

A hosszúhétvége harmadik napján, hétfőn este 19:00-tól az animáció szerelmeseinek kedvez a csatorna, jönnek a mókás Minyonok.

November 1-jén délután 16:50-től egy hazai film lesz látható, az El a kezekkel a Papámtól! című, 2021-ben bemutatott mozi Dobó Kata és Gulyás Buda rendezésében készült. A filmben Dorka (Marczinka Bori), a különleges fantáziavilágában élő, nagyszájú kislány megtudja, hogy özvegy apja (Bokor Barna) újranősül, ő pedig mostohát (Pálmai Anna) kap. Dorka élete felfordul, harcba száll a mostohával, akiről kiderül, hogy boszorkány. Amikor Dorkát az apja táborba küldi, a kislány egy mindig vidám táborvezetővel (Csobot Adél) is megismeredik, akivel az édesapjának is találkoznia kell… Ezt követően, még szintén november 1-jén kedden, de már az esti órában, 18:50-től az Ebgondolat című amerikai vígjáték kerül képernyőre, Kevin Costner, Amanda Seyfried, és Milo Ventimiglia főszereplésével.

A színes filmkínálatból a SuperTV2 sem marad ki. Október 29-én szombaton 18:10-kor Reese Witherspoon és Sofia Vergara főszereplésével jön a Csábítunk és védünk. A precíz és pedáns rendőrnőnek egy szexi vígözvegyet kell védelmeznie egy drogbárótól, miközben korrupt rendőrök és bérgyilkosok üldözik őket Texason át.

Aznap este folytatódik a vígjátékok sora: a Kémek a szomszédban a gyönyörű izraeli színésznő, Gal Gadot főszereplésével 20 órakor kezdődik.

Október 30-án vasárnap 21 órától a Vörös veréb lesz látható Jennifer Lawrence-szel. Dominika Jegorova odaadó gyermek, aki bármi áron megvédi édesanyját. Prímabalerina karrierje azonban egy sérülés következtében véget ér, és sötét jövő dereng fel Dominika és anyja előtt. Így lesz a lányból könnyű préda a Veréb Iskola, egy titkos hírszerzési szolgálat számára, akik kivételes fiatalokat tanítanak arra, hogy testüket és elméjüket fegyverként használják.

A Jelek című drámát Mel Gibsonnal és Joaquin Phoenix-szel október 31-én hétfőn 18:45-kor vetíti a SuperTV2. Különös események zajlanak egy álmos amerikai kisváros közelében egy farmon. Valaki hatalmas, kör alakú tisztást vág a kukoricásba. A ház lakói egyre jobban félnek; a titokzatos, kísérteties jelek pedig szaporodnak.

A kutyák megvesznek, a friss víz megposhad, a városka lakói menekülnek, és az egyetlen férfi, aki eddig képes volt megőrizni a józan eszét, maga is kénytelen egyre komolyabban venni a körülötte zajló eseményeket.
Mindenszentek estéjén 18:50-kor egy családi vígjáték lesz képernyőn, a Roger nyúl a pácban. Az 1940-es években Hollywoodban játszódó történet egy szeretetre méltó, lógófülű rajzfilmsztárról szól, aki magándetektívet bérel, hogy megtudja szerelme megcsalja-e, ám egy gyilkossági ügybe keveredik és ráadásul gyanúsítottként.

A Prime is szuper kínálattal várja a nézőket a négynapos hosszú hétvégén. A Göthe középiskola végzősei új tanév elé néznek, október 29-én, a Fák jú, Tanár úr! 3. részében. A kihívás pedig nem kicsi Zeki Miller tanár úr számára, hiszen a renitens osztálya éppen az érettségi és a továbbtanulás előtt áll.

Október 30-án az ABBA kultikus dalaival jön a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című zenés vígjáték, amelyet az Örömapa 2. című film vált majd, amelyben a Steve Martin által alakított Mr.Banks egyszerre néz apai és nagyapai örömök elé. Hétfőn 18:25-től a Kutya egy nyár című romantikus történet érkezik Eva Longoria és Jennifer Hudson közreműködésével, míg 21 órától a Jumanji: vár a dzsungel útvesztőiben kalandozhatnak a nézők Dwayne Johnson vagy éppen Kevin Harttársaságában.

November 1-jén este elsőként az Én és a hercegem című filmben Julia Stiles várja a romantikára vágyókat, majd a Prime-on egy országos tévépremierrel zárul a négynapos hétvége: 21 órától a Joséphine babát várcímű vígjátékban Joséphine és Gilles harmonikus párkapcsolatába nyerhetünk bepillantást, ahol Joséphine várandósságának váratlan híre felborítja az átlagos hétköznapokat.

.