Atlétikai vb - Csúszást okozott az előkészületekben a hétvégi vihar

Atlétikai vb

MTI

2023.08.06. 19:47

A budapesti vb-t augusztus 19. és 27. között rendezik meg.

Félnapos csúszást okozott a szervezők felmérése szerint a vihar az augusztus 19-én rajtoló budapesti atlétikai világbajnokság előkészületeiben.

Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója a Nemzeti Atlétikai Központ közösségi oldalán megosztott videójában, a Hősök terén számolt be arról, hogy az elmúlt napokban időszakosan megakadtak a munkálatok az időjárás okozta nehézségek miatt.

"Nagyjából félnapos csúszást szedtünk össze, mert biztonsági okokból többször le kellett állítani a munkát, de a kollégáim megígérték, hogy amikorra kell, készen lesz minden és behozzuk ezt a csúszást" - mondta Németh Balázs, majd arra emlékeztette a szurkolókat, hogy a vb utcai versenyszámait díjtalanul lehet majd megtekinteni az útvonal mellett kiépített szurkolói pontokon, ahol szórakoztató programokkal is készülnek a kilátogatóknak.

A budapesti vb-t, amely Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye lesz, augusztus 19. és 27. között rendezik a Nemzeti Atlétikai Központban, valamint az utcai futó- és gyalogló versenyeknek otthont adó Hősök terén.

.