Hirdetés

Mit nézzünk szilveszter este? - Filmajánló szilveszter estére

Mit nézzünk szilveszter este? - Filmajánló szilveszter estére

Szilveszter

alonmedia.hu

2023.12.31. 17:27

Ezek a filmek tökéletesen kikapcsolnak.

Hirdetés

Ha otthon tölti ezt az estét, itt van néhány ötlet a szilveszter esti mozizáshoz. Egyik-másik megtalálható a streaming csatornákon; de az is lehet, hogy ott porosodik a DVD-k között, csak elő kell venni és le kell játszani. Az ajánlataink a következők:

A nagy Gatsby (The Great Gatsby)

A nagy Gatsby (The Great Gatsby)
A nagy Gatsby (The Great Gatsby) - Forrás: port.hu

Amerikai-ausztrál filmdráma

A film F. Scott Fitzgerald azonos című regénye alapján készült. Az amerikai-ausztrál filmdráma az 1920-as évek korlátlan lehetőségek hazájába, Amerikájába repít.  Főhőse a különc Mr. Gatsby, akit mindenhol körülrajonganak, hatalmas társasági életet él. Mindenütt szól a dzsessz.
Nick Carraway frissen végzett diplomásként, New Yorkba utazik, hogy karriert csináljon. Kibérel egy ócska viskót, a titokzatos milliomos Jay Gatsby szomszédságában. Egyre közelebbi kapcsolatba kerülnek, és feltárul a fiatal Nick Carraway előtt a szupergazdagok magával ragadó, ám érzelmileg kiüresedett világa. A HBOMax-on érhető el.

Főszereplők: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire

 

Közelebb (Closer)

Közelebb (Closer)
Közelebb (Closer)

Amerikai romantikus dráma,

Két férfi és két nő keresi az élet legfontosabb dolgait: szeretetet, bizalmat, őszinteséget.
Amit találnak helyette: szerelem, vágy, hazugság és kaland. Mindannyian hazudnak egymásnak, mind olyasmiket ígérnek, amelyről tudják, úgysem fogják betartani. Két házaspár története négy és fél éven át: szent elhatározások, nagy fogadkozások, hazugságok, bevallott és ki nem mondott vágyak története. Elérhető a Netflixen

Főszereplők: Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman, Clive Owen

 

Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You)

Nem kellesz eléggé
Nem kellesz eléggé - Forrás: port.hu 

Amerikai-német-holland romantikus vígjáték

Négy barátnő megpróbálják a lehetetlent: kiismerni a férfiakat. Sosem tudni, mi jár a férfi fejében: amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. Tudja-e bárki is, miért nem hív vissza? A nők tévelyegnek, a férfiak botladoznak, mert az élet nem más, mint elbénázott, észre sem vett lehetőségek sora...
Fergeteges a szereposztás, csak néhány név, akik szerepelnek benne:

Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Jennifer Connelly, Ben Affleck, Drew Barrymore, Ginnifer Goodwin, Justin Long, Kevin Connolly és még sokan mások.

Még nincs vége >>>

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.