Vonattal féláron lehet eljutni az Alterába Fesztiválra

2015.07.04. 22:26


A GYSEV Zrt. és az AlteRába Fesztivál megállapodása alapján az idei esztendőben 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a körmendi zenei programra utazók a vasúttársaság járatait. A kedvezményes jegyváltási lehetőség egy útra, vagy menettérti utazásra is felhasználható július 13. és 19. között.

Az olcsóbb vonatozás nem csak a Szentgotthárd, vagy Szombathely felől érkező fesztiválozókat érinti, hanem a többi közt a soproni, a kőszegi, vagy a nagykanizsai vonalon közlekedőket is. A kedvezményes menetjeggyel az utazást a rendezvény előtti nap 0 órától lehet megkezdeni, és a programot követő nap 24 óráig kell befejezni.

Az AlteRábára tartó fesztiválozók bérletük felmutatása ellenében vásárolhatnak vonatjegyet a GYSEV pénztáraiban. Az odaút mellett a visszaútra is szól a kedvezmény, ami akkor már a fesztiválon kapott karszalaggal vehető igénybe.

A GYSEV-nél a júliusi körmendi rendezvény idején a diák, és egyéb nagyobb mértékű kedvezmények a megszokott módon élnek.

A 26 év alattiak kedvezménye természetesen az AlteRába hétvégéjén is érvényes, de mivel az csak pénteken 10-től vasárnap 24 óráig használható fel, így a megállapodásnak köszönhetően a fiatalok már a fesztivál nulladik napjától is olcsóbban utazhatnak.

Az AlteRábán természetesen fesztiváltaxi üzemel majd, amely a körmendi vasútállomáson is elérhető lesz. A taxi telefonszámát hamarosan közzétesszük a www.alterabafesztival.hu oldalon és a facebook-on.

Körmenden 2015-ben július 14. és 18. között rendezik meg a fesztivált a Rába Szabadidőközpontban. A programok napi bontásban:

http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet

.