Baywatch 2010 Sárváron: újra keresik Pamela Anderson utódját

2010.08.03. 18:51

Uniós projektet reklámoz majd a magyar Baywatch lány, aki egy hét alatt 250 ezer forintot is kereshet. Természetes szépségeket keresnek.

Baywatch SárvárKeresik az ország legjobban fizetett úszómesternőjét! Egy hét alatt 250 ezer forintot is kereshet az a szerencsés nyertes, aki jelentkezik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő legújabb álláshirdetésére. A nyertesnek a negyedmilliós fizetésért nemcsak úszni kell tudnia, hanem csinosnak, okosnak és udvariasnak is kell lennie. Ráadásul tisztában kell lennie azokkal az Uniós beruházásokkal, amelyek most a fürdőben zajlanak. Ezekről kell „kiselőadást” tartania azoknak, akik a strandolás mellett kíváncsiak arra is, hogy milyen változások mentek végbe és a jövőben milyen átalakuláson megy keresztül a közel 3 milliárdos beruházásnak köszönhetően a fürdő.

Baywatch Sárvár
Részlet a tavalyi versenyből

A sárvári „álomállás” betöltésére mindazon nők pályázhatnak, akik már elmúltak 16 évesek, de még nem töltötték be 99. életévüket. A munkára csak olyan jelentkezők leveleit várják, akik beleillenek a „természetes szépség" kategóriájába. Az „alultáplált, anorexia közeli modell típusok" jelentkezését a munkaadó visszautasíthatja! - olvasható az álláshirdetésben.

Arról, hogy ki kapja meg a munkát, egy speciális „szépségversenyen” dönt a zsűri 2010. augusztus 19-én a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A győztes a negyedmilliós fizetés mellett, egy exkluzív szállodában lakhat majd. A sárvári Baywatch-lány munkaköri leírásában szerepel, hogy figyelemmel kell kísérnie a fürdőbe érkező turisták viselkedését a vízben és medencék körül egyaránt, probléma esetén értesítenie kell az illetékeseket (állandó úszómesterek, orvos, takarítószemélyzet). Amennyiben a vendégeknek információra van szüksége a fürdő szolgáltatásairól, abban is segítséget kell adnia.

A tavaly elsőként meghirdetett versenyre közel százan jelentkeztek, idén legalább ennyi érdeklődőre számítanak a szervezők. A tavalyi győztes kiválasztásában Horváth Éva egykori szépségkirálynő segített. Idén pedig a szervezők szeretnék, ha a zsűri nemzetközi lenne. Olyan turistákat keresnek, akik szívesen részt vesznek a zsűrizésben. A versenyzők és zsűritagok jelentkezését a verseny@sarvarfurdo.hu címre várják.

„Az álláshirdetés nem csak a hazai portálokon, hanem a határon túli magyar települések internetes oldalain is megjelenik, így elképzelhető az is, hogy a hazai Baywatch állásra pályázók nyertese külföldről érkezik majd” – mondta Éskovács Péter a verseny sajtóreferense.

A 2009-es verseny fotóriportja


Röviden az Uniós beruházásról:
A projekt az ÚMFT Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretén belül 899.100.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el, a teljes fürdőberuházás összköltsége 2,997 milliárd forint. A beruházás ez év februárjában kezdődött meg, a nyári szezonra már el is készültek a szabadtéri létesítmények. A hullámmedence melletti zöld területen került kialakításra 3 új, izgalmas csúszda, a csúszdák 9 méter magas toronyból indulnak. A három csúszda egyike igazi kuriózum, Magyarországon egyedülálló: felfelé ívelő szakasza is van, tehát nem csak lefelé, hanem felfelé is csúszunk rajta.
A szabadtéri létesítmények átadása csak az első lépcsőfoka annak az Európai Unió által támogatott nagyszabású beruházásnak, melynek közvetlen célja, egy olyan többgenerációs fürdő és egészségturisztikai központ létrehozása, ahol a fiatalok és idősek, valamint a kisgyermekes családok egymástól elkülönítve, mégis együtt tudnak pihenni. Ősszel elkészül a fedett épületszárny, mely igazi családi komplexum lesz, amely borús, esős időben, valamint a téli hónapokban is ideális körülményeket biztosít a vendégek számára.

.