Rendőrkézen a gyilkosság gyanúsítottjai (videóval)

2016.02.10. 09:15

Gyilkoltak, hajtóvadászat indult ellenük

Rendőrök és bűnügyi technikusok helyszínelnek 2016. február 9-én este a XVIII. kerületi Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél, ahol több késszúrással megöltek egy középkorú férfit. A támadó elmenekült a helyszínről. MTI Fotó: Lakatos Péter


Korábban írtuk:

A fővárosi rendőrök emberölés gyanúja miatt keresik Bödöcs Norbertet és Günczer Evelint, valamint a JAX-333 forgalmi rendszámú BMW-t - számolt be róla Hajtóvadászat címmel szerdán reggel a police.hu.

Gyilkoltak, hajtóvadászat indult ellenük

Fotó: Police.hu


A BRFK Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a kedden este elkövetett gyilkossággal kapcsolatban körözött személyekről és a gépkocsiról, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 03-30/999-7069 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Fotó: police.hu


Frissítés:

Önként jelentkezett a rendőrségen az a 21 éves budapesti nő, akit emberölés gyanúja miatt keresett a rendőrség - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szerdán az MTI-vel.

Csécsi Soma elmondta, hogy a nő társát, a 23 éves budapesti Bödöcs Norbertet elfogatóparancs alapján továbbra is keresik.

(MTI) 

A rendőrség szerda este közölte:

A XVIII. kerületben elfogták a rendőrök szerda este a keddi fővárosi késelés másik gyanúsítottját, egy 23 éves férfit. Társa korábban feladta magát - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

A BRFK emberölés gyanúja miatt folytat nyomozást.

(MTI)

.