A gálavacsorán minden szem az új first lady-re szegeződött

2017.01.22. 16:06

Az új first lady csillámos estélyije vonzotta a tekintet - a bálon nem volt hozzá fogható.

Bár a ruha sokak szerint túlzás volt, azért a pár órával korábban viselt fekete Norisol Ferrari kabát, mindenki tetszését elnyerte.

Melania Trump, az új first lady egy kevéssé ismert latin-amerikai származású New York-i tervező ruháját választotta az elnöki beiktatással kapcsolatos ünnepségsorozat első rendezvényére.

A first lady Norisol Ferrari térdig érő fekete kabátját vette fel az Arlingtoni Nemzeti Temetőben tett tisztelgő látogatáshoz.

Donald Trump megválasztott amerikai elnök és felesége, Melania Trump az említett fekete kabátban. Fotó: MTI/EPApool/Chris Kleponis

A média világszerte tárgyalta, hogy Donald Trump politikája elleni tiltakozásul számos világhírű divattervező utasította vissza a felkérést, hogy Melania Trump számára dolgozzon. Ezért aztán különös figyelem kíséri, hogy az elnökfeleség milyen ruhákat választ a beiktatási ünnepségre.

Melania Trump, a Trump-kampány adományozóinak tiszteletére tartott gálavacsorán, mely nem mindenki tetszését nyerte el. Fotó: Rex Features

A 46 esztendős egykori modell, Melania Trump csütörtökön viselt csillámos estélyije mindazonáltal erős bírálatok kereszttüzébe került a közösségi médián, pedig a Reem Acra kreációban minden szem rászegeződött.

Önnek hogy tetszik, szavazzon!

 

 

.