A Vízöntő rengeteget dolgozik - heti horoszkóp 2016. január 9 - január 15.

2017.01.08. 18:38

A Vízöntő rengeteget dolgozik, a Nyilast kisebb betegség döntheti le a lábáról, a Kost kudarc érheti a magánéletében.

Kos (március 21.-április 20.)
Kisebb kudarc érheti a magánéletében, de ne vegye túlságosan a szívére. Most csak a csatát veszítheti el, ettől függetlenül a háborút ettől még megnyerheti. Fel a fejjel!

Bika (április 21.-május 20.)
Ne hagyja magát elbizonytalanítani, mert sokkal erősebb, mint gondolná, és ezt már jó párszor sikerült is bebizonyítania. A családtagjaira most mindenben számíthat.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Nagyon ügyesen képes beosztani az idejét, pedig nem a szervezés nagymestere. Nem csak a családja igényli a segítségét, hanem a rokonai is nagyon szeretnék látni.

Rák (június 22.- július 22.)
Ötletes és kreatív, nem fél a kockáztatástól, és ha nem sikerül az egyik terv, akkor gyorsan előrukkol egy másik változattal. Főnöke anyagilag is értékeli rugalmasságát.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Szerelmi téren nem várt pozitív fordulatra számíthat, ezért ne térjen ki Ámor útjából. Titkos viszonyba azonban ne menjen bele, mert csak vesztesen jöhet ki belőle.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Bár racionális, de a hiszékenysége most bajba sodorhatja, legyen körültekintő, jól fontolja meg, hogy kit enged be a lakásába. Ne dőljön be a kecsegtető ajánlatnak se.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nehezen képes utolérni magát a munkájában, pedig már igen szorítja a határidő. Fölösleges lenne mérgelődnie, mert csak saját magának köszönheti a lemaradását.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Évezi a kihívásokat, ezért a merész terveivel bátran hozakodjon elő. Remekül érvel, képes meggyőzni másokat, a sikert biztosra veheti. Szerelmi téren legyen óvatos.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Kisebb betegség döntheti le a lábáról, és nehezen tud kilábalni belőle főleg azért, mert nem is kíméli magát. Továbbra is olyan intenzíven dolgozik, ahogy eddig tette.

Bak (december 22. – január 20.)
A szélsőséges gondolatai megnehezíthetik a kommunikációját, mostanában főleg az otthonában van szüksége türelemre. A párját lepje meg valami csekély ajándékkal.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Rengeteget dolgozik, könnyen eléri a kitűzött célját, de ezért sajnos sokkal kevesebb szabadideje lesz. Nagy a kifáradás veszélye, emiatt legyen óvatos a közlekedésben.

Halak (február 20. – március 20.)
Nagy lelkesedéssel fog bele a terve megvalósításába, mert csak egy kis biztatásra volt szüksége. A lelkesítés és az őszinte dicséret csodákat művel, ahogy most is.

.