Jó üzleti lehetőség adódik az Ikrek számára - heti horoszkóp 2017. január 30 - február 5.

2017.01.29. 19:39

A Halak becsvágya miatt nem kíméli magát, a Baknak anyagi nehézségek adódhatnak, kisebb sportbalesetet szenvedhet a Nyilas.

Kos (március 21.-április 20.)

Belső nyugtalanság gyötri emiatt nehezen tud uralkodni magán és így konfliktusokba keveredhet. Persze okolhatja az Uránusz bolygót, de ettől még ideges marad.

Bika (április 21.-május 20.)

Egy fontos ügyben kellene döntenie, de nem szabad húznia az időt, mert ezzel komoly veszteségek érhetik. Amennyiben most képes a kockáztatásra, akkor nyerhet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Váratlanul egy jó üzleti lehetőség adódik, ne sokat tétovázzon, hanem vágjon bele.  Elképzelhető, hogy egy társra is van szüksége, de nem mindegy, hogy kivel fog társulni.

Rák (június 22.- július 22.)

Alig képes elvégezni a feladatait, mert az egyik közeli hozzátartozója ápolásával van elfoglalva. Minden szervezőképességére szüksége lesz, hogy mindenhol helyt álljon.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Óriási kihívással kell szembenéznie, de meg sem fordul a fejében, hogy féljen, mert imádja, ha megmérettetheti magát. Itt az alkalom, máris készüljön föl rá.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Képes engedni és háttérbe szorítani magát, ezért békés napokra számíthat az otthonában. Örömmel tapasztalja, hogy végül is nem olyan nehéz az alkalmazkodás.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kiegyensúlyozott és boldog, mert képes összeegyeztetni a munkáját és a magánéletét. A jó hangulatának a családja ürül a legjobban. Vidáman telik a hete.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Kisebb egészségügyi panaszok keserítik meg a napjait, emiatt kedvetlen és rosszkedvű. Szerencsére nem nagy a baj, legyen türelemmel és sokat pihenjen, ha teheti.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ne nem szabad semmiféle kockázatot vállalnia, szorítsa háttérbe kalandszellemét, mert kisebb sportbalesetet szenvedhet. Főleg a comb és far izma húzódhat meg.

Bak (december 22. – január 20.)

Anyagi nehézségek adódhatnak, és emiatt komolyan fájhat a feje, ezért most fogja vissza a költekezési vágyát. Csak óvatosan tervezzen, egy ideig ne fektesse be a pénzét.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Véleményét szinte percenként változtatja, emiatt kiszámíthatatlannak tűnik a környezete előtt. Ezzel csak maga alatt vágja a fát. Legyen őszinte, mondja el, mi bántja.

Halak (február 20. – március 20.)

Becsvágya miatt nem kíméli magát, mert a megállás nélküli szinte végkimerülés hátáráig végzett munka következményeit még nem érzi. Ami késik, nem múlik.

 

.