Ragadja meg a kínálkozó alkalmat a Bika - heti horoszkóp 2017. január 23 - január 29.

2017.01.22. 19:17

A Rák családi élete nem egészen úgy alakul, ahogyan szeretné, a Vízöntő a héten óvatosan költekezzen!

Kos (március 21.-április 20.)
Sokat tanult az elmúlt időszak csalódásából, és a lelke megedződött. Már könnyebben veszi az élet teremtette akadályokat is. Anyagi helyzete egy jobban megszilárdul.

Bika (április 21.-május 20.)
Energiáit az új lehetőségek felkutatására fordítsa, járjon nyitott szemmel, és ragadja meg a kínálkozó alkalmakat. Ezt a jó tanácsot a szerelem terén most ne alkalmazza.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A szerelemben óvakodjon a légvár építésétől, maradjon csak a realitás talaján. Az illető túlságosan is tökéletesnek mutatja magát, legyen résen, nehogy csalódás érje.

Rák (június 22.- július 22.)
A családi élete nem egészen úgy alakul, ahogyan szeretné, és ennek az okát önmagában kell keresnie. Szeretteivel rendkívül feszült a helyzete, igyekezzen békét kötni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Váratlanul egy kedvező lehetőség adódik, használja ki, még akkor is, ha kockáztatnia kell. Ezzel a befektetéssel végre anyagilag hosszú távra megalapozhatja a jövőjét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Lassan elhárulnak az akadályok az útjából, így valóra válthatja az álmait. Fogjon hozzá a tervezéshez, haladjon lépésről, lépésre, az égiek a pártját fogják, hogy elérje célját.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Sokan szeretnék elcsábítani, de csak akkor engedjen, ha biztos benne, hogy az illető valóban a szíve választottja. Ha párkapcsolatban él, számoljon a következményekkel.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Komoly döntéseket kell meghoznia, ezért ne a megérzéseire hagyatkozzon, hanem a józan eszére. A szélsőséges gondolkodástól óvakodnia kell, mert elronthat mindent.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Szeretteire minden helyzetben számíthat és biztos lehet a barátai jóindulatú támogatásában is. A gondokat most tegye félre, és élvezze az élet kínálta lehetőségeket.

Bak (december 22. – január 20.)
Ezen a héten a labilitása, és a túlzott alkalmazkodása okozza a legtöbb fejfájást az életében. Derékbősége kissé növekedhet, ezért most figyeljen az étrendjére.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A héten óvatosan költekezzen, szerezzen új bevételi forrásokat. Fizikai energiái most kiapadhatatlanok. Sportoljon minden nap, mert ezzel erősítheti az immunrendszerét.

Halak (február 20. – március 20.)
Kiegyensúlyozottnak érzi magát, derűlátó és lelkes. A kisebb gondoktól eltekintve nem is lesz olyan rossz ez az időszak. Vigyáznia kell az ízületeire, öltözzön melegen.

.