Komoly önismeretre van szüksége a Nyilasnak - heti horoszkóp 2017. február 6-12.

2017.02.05. 18:36

A Halak fogyasszon sok folyadékot, a Baknak nem kell túl sokat gondolkodnia, a Nyilasnak komoly önismeretre van szüksége.

Kos (március 21.-április 20.)
Legyen szigorú önmagához, ha az egészségéről van szó. Ne halogassa tovább a szükséges kivizsgálásokat. Javára válik, ha többet törődik az egészségével.

Bika (április 21.-május 20.)
Határozott fellépésével és az érzéki kisugárzásával most azt a személyt is meghódíthatja, aki eddig ellenállást tanúsított. Azonban nem szabad siettetni semmit.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Hamarosan jön a tavasz, ezért az ideje, hogy átnézze a ruháit, és felújítsa a ruhatárát, merjen változtatni. A szerelemben, ha nyitottabb, akkor biztosan nyer.

Rák (június 22.- július 22.)
Hamarább eléri célját, mint várta, de örömébe üröm is vegyül. Sajnos nem számol számos apróbb de, kellemetlen akadállyal. Emiatt kisebb anyagi veszteség is érheti.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Új hobbira tesz szert, amiben hosszú távon örömét leli majd. Párkapcsolatában romantikus órák várják, de ha egyedül álló, akkor könnyen eltalálja Ámor nyila.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Kitartásra van szüksége és akkor minden álmát könnyedén meg tudja valósítani. A szerelemben ne kezdeményezzen, inkább engedje, hogy a kedvese meghódítsa.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Váratlan esemény zavarja meg a nyugalmát, amit rugalmassággal kell kezelnie. Pénzével bánjon nagyon kíméletesen, most nincs itt az ideje a költekezésnek.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Itt a megújulás ideje, először az érzelmi életében lásson hozzá. Plútó bolygó segíti megszabadulni a rossz szokásaitól, elavult nézeteitől. Ne várjon azonnali javulást.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Ez a hete nem a nyugalomról és kiegyensúlyozottságról szól. A gondja sajnos nem új keletű, és annak megoldásához türelemre és komoly önismeretre van szüksége.

Bak (december 22. – január 20.)
Nem kell túl sokat gondolkodnia, hogy milyen döntést hozzon, csak hallgasson a szívére. Ebben az esetben ennél jobb és megbízhatóbb tanácsadója biztos nincs.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Reumatikus jellegű térd panaszok jelentkezhetnek, de a nyaka és a dereka merevsége is gondokat okozhat. Könnyű, átmozgató rendszeres torna elengedhetetlen.

Halak (február 20. – március 20.)
Fogyasszon sok folyadékot, hogy elkerülje a vese vagy az epekő kialakulását. A Szaturnusz bolygó miatt most gátlásossá és visszahúzódóvá válik az érzelmek terén is.

 

.