Váratlan bevételhez jut a Vízöntő - heti horoszkóp 2017. február 27 – március 5.

2017.02.26. 18:43

Szívesen vállal többlet feladatot a Kos, rengeteg remek ötlet születik az agyában a Skorpiónak.

Kos (március 21.-április 20.)
Szívesen vállal többlet feladatot, és nem csak a díjazás vagy a dicséret miatt, hanem mert erős cselekvési vágy hajtja. Azonban óvakodnia kell önmaga túlhajszolásától.

Bika (április 21.-május 20.)
Tavaszi fáradtság kezdeti jelei mutatkoznak, ezért mindenképpen pihenjen többet. Igyekezzen úgy beosztani teendőit, hogy lelkiismeret furdalás nélkül legyen képes lazítani.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Anyagi gondjai még nem múltak el, így kénytelen visszafogni költekezési vágyát, ha nem akarja, hogy emiatt fájjon a feje. Egy kis türelemre van szüksége és rendeződik minden.

Rák (június 22.- július 22.)
Az érzelmi életét háttérbe szorítja, mert az egyéni céljai megvalósítása iránti hajsza minden idejét és energiáját lekötik. Tanuljon múltbeli hibáiból, és ne kövesse el azokat újra.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az időjárást megelőzve már tavasz van szívében, ami meggondolatlan lépésekre hajlamosítja. Kerülje a könnyelmű ismeretséget, kalandot. Ugyanis túlságosan is sokat veszíthet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A tűrőképessége ezen a héten meglehetősen alacsony szinten van, emiatt még a legkisebb ügyet is képes felnagyítani. Csak erős önuralommal tudja a konfliktusokat elkerülni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Új ismeretsége nem úgy alakul, ahogy azt elképzeli, de ne keseredjen el, mert lehet, hogy nem is illenek egymáshoz. Jobb még az elején búcsút inteni egymásnak, mint szenvedni.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Rengeteg remek ötlet születik az agyában, ami megvalósításhoz társakra van szüksége. Olyan embereket szeretne maga köré szervezni, akiknek hasonló a munkabírásuk.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Az egyik ismerőse mindent elkövet, hogy kihozza a sodrából, de ne vegye fel a kesztyűt. Könnyen leszerelheti, ha inkább igazat ad neki. Később jobb, ha messzire elkerüli.

Bak (december 22. – január 20.)
Hallgassa meg mások véleményét is, ne csak a saját feje után menjen. Mivel több lehetőség közül is választhat, könnyebben tud dönteni, ha tud engedni a makacsságából.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Anyagi téren váratlan bevételhez jut, amivel rendezheti a tartozásait. Ne mérgelődjön, ha nem jut ebből az összegből másra, mert legalább így egy nagy kő esik le szívéről.

Halak (február 20. – március 20.)
Ne hagyja magát rábeszélni olyan dolgokra, amihez egyáltalán nem fűlik a foga, mert önmaga igényei háttérbe szorítása hosszútávon egészségügyi panaszokhoz vezethet.

.