Nagypapa lesz a szombathelyi színház egyik színésze

2017.03.20. 06:55

Trokán Péterről van szó.

A hírt a Bors írta meg. A boldog színész már nagyon várja a nagypapalétet, komoly tervei vannak a „kiskrapekkal” – ahogy ő hívja nyáron érkező első unokáját. A szombathelyi Weöres Sándor Színház művészének Anna lánya vár gyermeket, aki már a hatodik hónapban jár, tehát a baba nyár elején születik majd meg.

Trokán Anna. Fotó: RTL Klub. A kép forrása: blikk.hu

Trokán Péter a lapnak elmondta:

„A bátyámnak, aki csak másfél évvel idősebb nálam, szintén két lánya van, viszont már négy unokája. Hosszú évek óta irigyeltem, persze az én lányaimnak, Annának és Nórának ezt nem mondtam. A bátyámnál három lány- és egy fiúunoka van. Kész téboly ez a nőuralom a családban! Most úgy néz ki, hogy fiúunokám lesz, így egy kicsit sikerül javítani az arányokon, de jeleztem már a lányoknak, hogy azért még így sem jön ki egy focicsapat, tessék igyekezni!”

Trokán úgy érzi, apának is jó lenni, de nagypapának lesz az igazi.

„Eddig is azt mondtam, hogy bár rengeteg szeretetet kaptam az életben a közönségtől és a kollégáktól is, a legbiztosabb és legtisztább öröm a lányaimtól érkezett. Alig várom, hogy megtudjam végre, mennyi szeretetet adhat egy nagypapának ez a kiskrapek” – nyilatkozta a színész a lapnak.

Trokán Péter. Fotó: Weöres Sándor Színház/Mészáros Zsolt

Anna párja, Károly szüleinek Trokán Péterétől alig ötszáz méterre van nyaralójuk a Balatonon. A színész májustól októberig ott lakik, ám ennek ellenére sokszor nem sikerül megoldani, hogy lányai is ott legyenek vele, hacsak rövid időre is, annyi elfoglaltságuk van.

„Most viszont Anna legalább kénytelen lesz lenyugodni egy kicsit, mi pedig egész nyáron unokázhatunk a másik nagyszülőkkel” – magyarázta a lapnak a színész.

.