Végre hisz magában a Mérleg - heti horoszkóp 2017. május 8 - május 15.

2017.05.07. 22:31

A Kos nagyon jól van, a Bika élvezi a munkáját, csodálatos hete lesz a Baknak.

Kos
Nagyon jól vagy. Ötleteidből még mindig nem tudsz kifogyni, s nem csak ötletelsz, de a megvalósításukban is otthon vagy, gyakorlatiasságod is kitűnik! Az utakon azonban nagyon ébernek kell lenned, mert elég egy önsajnálat miatti nem odafigyelés, egy álmodozós pillanat, egy leszálló köd, rossz ablaktörlő, melyek megakadályoznak a tisztánlátásban – s meglehet a baj! Ha valami nem jó az életedben, teremts mást – megoldásban gondolkozz!

Bika
Élvezed munkádat, sikereidet, s azt is, ha annak gyümölcse pénzként megérkezik bankszámládra. Most ez lehet bőséges is, mutatva nagy lendületedet, melyet beleteszel. Ám nem elég megteremteni, megtartani, jól költeni el - most feladat! Könnyen rábeszélhetnek olyan dolgokra, amiket egyébként nem vásárolnál meg. A pénztárcád is más gazdára találhat, ha nem figyelsz, ha a táskád tetejére teszed! Mindez persze csak átmeneti!

Ikrek
Meglehet, valami bizonytalanság hatalmába kerít - főleg a céljaidat, vágyaidat, barátaidat illetően. Ne ragadj bele ezekbe az érzésekbe, hisz csak átmenetileg vannak itt! Fantasztikus ötleteid még mindig záporoznak, a problémákra találni fogsz megoldást! Főleg, ha megérint a szerelem, ami itt van körülötted! Lehet, hogy gyerekeid azok, akik hozzák számodra a nagy érzéseket, nagy hitet – köszönd meg nekik!

Rák
Ha mindent megteszel, hogy otthon tudj lenni a héten – ne csodálkozz! Ha rajtad múlna, még társadat is otthon tartanád. Közösen - még nagyobbat tudtok alakítani, s most kéz a kézben, összhangban vagytok. Próbatételek persze így is lennének, de szeretetetek nagyobb a feladatoknál! A csend is vonz, ahol meg lehet hallani azokat a hangokat, melyek egyébként elbújnak, amik hitedet erősítik. Munkádban is jó vagy!

Oroszlán
Hatalmas erővel tartasz céljaid felé, minden segítséget meg is kapsz ahhoz, hogy elérd őket. Csodával határos dolgok támogatnak, melyekre nincs is magyarázat, hacsak az nem, hogy előző életeidben másoknak adott segítségek érkeznek vissza. Gyógyító energiáiddal mindenkinek segítesz, s ha gyógyulásra van szükséged, most minden felgyorsul. Sok kisebb út, fontos tárgyalások is színesítik heted. Nagyon bölcsen beszélsz.

Szűz
Főnököd akár nagyobb összeget is utalhat át bankszámládra, mely biztonságérzetednek nagyon jót tesz - már tudod is hova fektesd be. Egy részét munkádba, céljaid elérésébe teheted, de otthonod is most oly mértékben-előtérben van, annyi különleges dolog vár megvételre, hogy ne csodálkozz, ha arra is sok elmegy! Ha párod nem érti terveidet, ne aggódj! Ez csak mostanra igaz, „holnap” már támogatni fogja!

Mérleg
Végre a régi vagy! Aki szép, mosolyog, aki hitet ad mindenkinek, mert hisz magában. Vége a nehéz időszaknak. Aminek el kellett menni, az elment – új nap van! Megújulásodat ruhatárad is tükrözi. Nem is tudsz ellenállni a felfedezéseidnek, s ne is fogd magad vissza! Gondoskodó szereteted csak hab a tortán, s bizony finomabbnál finomabb sütiket készítesz most, bepótolva az utóbbi időben elmaradtakat.

Skorpió
Ha élvezed az életet, s mindenki, aki körbe vesz, hisz beragyogod a világot – ne csodálkozz! Láttatni szeretnéd magad, hisz van hited, kedved, lendületed, s tudod, hogy most tényleg nagyon jó vagy! Azért csak lassan, mértékkel mindent, hisz ha túlzásba esel, ha elfelejtesz alázatos lenni, akkor mindez - ami pedig igaz – bukik! Először is próbálj nem hangulataid változása alatt cselekedni, szólni – s már nyertél is!

Nyilas
Ez a hét nem csak a munkáról, de a barátaidról is szól. Ha sokat találkozol velük, sokat beszélgettek, sok közös program adódik, ne csodálkozz! Gondoskodó szereteteddel szívesen látod őket vendégül, s bizony ki is rukkolsz különböző tájak gasztronómiai szokásaival. Párod mindenben partnered, ott áll melletted - ketten együtt hatalmas teremtőerővel rendelkeztek. Könnyen meglephet akár drága ajándékokkal is.

Bak
Egy kis hisztit, egy kis túlzásokat levéve – csodálatos heted van, s te magad is csodálatos vagy! Nagyon mélyen érzel mindent, gyógyító energiáiddal mindenkin segítesz. Nem tudsz nem adni, nem ragyogni, nem az egész világot a hátadra venni. Igen, lehet, hogy mindezt a szerelem teszi, mely elemi erővel robban be, de az sincs kizárva, hogy egy kisbaba érkezését segítik az angyalok, s az emel ilyen magasra.

Vízöntő
Ötletekből ki nem fogysz, pláne azokból, melyek egy utazás tervét vetítik elő. Ne csodálkozzanak a barátaid, ha nem hagyod őket nyugton, s egyfolytában keresed a lehetőséget a tervezésre. A pénzügyi vonalon a döntéseket óvatosan hozd - könnyen becsapható vagy! Kár lenne értelmetlen, fölösleges dolgokra költened, pláne úgy, hogy most azt érzed, hogy minden fillérért keményen meg kell küzdeni.

Halak
Harcias kedvedet lehet, hogy családod, szüleid provokálják ki, nem férnek a bőrükbe, egyre csak vitatkozni akarnak. Ha nem „tapsolsz” velük össze, akkor nincs feszültség, s tudjuk, hogy „egykezes taps nincs”! Ha beavatod őket terveidbe, még az is meglehet, hogy támogatást kapsz tőlük, ne félj felfedni kártyáidat! Fönököd munkád elismeréseként adhat fizetésemelést, utalhat bankszámládra, - „Isten tartsa meg szokását”!
Forrás: femcafe.hu

.