Heti horoszkóp 2017. június 18-24. – Egy új kezdet?

2017.06.18. 17:08

A héten mélyebb érzelmek kavarognak majd körülöttünk. Hagyjuk áramolni ezeket! Egy jó edzés, egy meditáció, zenehallgatás, vagy egy fürdő aromaterápiával jótékony hatású lesz. Lesz, akinek egy új kezdetet hoz majd az előttünk álló hét.

 Kos heti horoszkóp

Nehéz helyzetek adódnak a munkahelyén és ez mélyen érinti majd a Rákot. Ösztönösen védekező pozíciót vennél fel, de inkább állj ki magadért és beszéld ki a konfliktust. Az őszinteség lesz a helyzet megoldásának a kulcsa. Mélyedj el többször gondolataidban, még ha ez csak egy pár perces meditáció az autójdban, vagy egy szobában. A probléma a hét végére meg fog oldódni. 

Bika heti horoszkóp

A héten a Bika a legjobbat akarja kihozni a környezetéből, de vissza kell majd fognia magát, mert ezt a többiek nem biztos, hogy úgy gondolják, mint ő. Ha kétség gyötör, a héten tanácsot kérhetsz egy jó baráttól. Az újhold egy fontos találkozót jósol neked, ahol új kapcsolatot, vagy karrierlehetőséget találsz. 

Ikrek heti horoszkóp

Kényeztetésre vágysz, ezért a pénztárcádba kell majd nyúlnod. Mondj igent az ajánlatra, menj el egy kis pihenésre, vagy húzz le valamit a bakancslistádról. Azért bölcsen költekezz, ne felejtsd szem elől hosszú távú céljaidat sem! Ha mindenáron vásárlási kényszered van, gondolkodj el, nincsenek-e lelki okok a háttérben. Menj el egy kávézóba barátoddal vagy barátnőddel és beszéljétek ki a gondokat. Jót fog tenni!

Rák heti horoszkóp

A héten elkészülsz pár fontos munkáddal és várod már, hogy felszabadulj a terhek alól. Mégis egy olyan új lehetőség fog megtalálni, amire nem lehet majd nemet mondani. Most ideális minden arra, hogy egy új projektbe fogj.

 Oroszlán heti horoszkóp

A héten kissé önmagadba fordulsz majd, ami nagyon jó lesz számodra. Tekintsd át az életed, az embereket körülötted és zárd ki az életedből azokat, akik károsak számodra. Egy kirándulás, vagy pár kulturális program kiváló lehetőség arra, hogy elmerülj gondolataidban. 

Szűz heti horoszkóp

Nehéz beszélgetéseid voltak a múlt héten? Ne aggódj, a héten már könnyebben megy majd minden! A kozmikus erők most jó hatással lesznek a társadalmi életedre. Keress meg pár rég nem látott barátot és beszélgess velük! Beszéld rá néhány közös programra és ne fogadj el kifogást!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.