Folytatódik A szolgálólány meséje című sorozat

2018.01.15. 18:13

A szolgálólány meséje című Emmy- és Golden Globe-díjas tévésorozat, a második évaddal tavasszal folytatódik.

Áprilisban folytatódik A szolgálólány meséje című Emmy- és Golden Globe-díjas tévésorozat a második évaddal - jelentette be vasárnap széria forgalmazója, a Hulu.

A CNN beszámolója szerint az új évad első két epizódját április 25-én tekinthetik meg az észak-amerikai nézők, ezt követően szerdánként adnak le egy-egy újabb részt a streaming szolgáltatón.

A második évad 13 részes lesz. A történetben az állapotos Offred (Elisabeth Moss) sorsát követhetik nyomon a nézők, amint a nő megpróbálja biztosítani, hogy gyermekének jobb élete legyen, mint neki.
A Hulu remek évet zárt tavaly: az első streaming szolgáltató lett, amelynek sikerült elnyernie egy produkciójával a tévés Oscarként emlegetett Emmy-díjat. A múlt hétvégi Golden Globe-gálán pedig ugyancsak díjazták A szolgálólány meséjét.

A tartalomszolgáltató vasárnap azt is közölte, hogy nála készül idén Joseph Heller A 22-es csapdája című regényének új adaptációja George Clooney közreműködésével. A hatrészes limitált hosszúságú sorozatban Clooney executive producerként dolgozik, egyúttal ő alakítja majd Cathcart ezredest.

Clooney másképp is szorosabbra fűzte a kapcsolatát a Huluval: a szolgáltatónál ugyanis megnézhető
a teljes Vészhelyzet-sorozat, amely a színész pályafutását fellendítette.

.