Véget ért Jennifer Aniston házassága

alon

2018.02.17. 15:08

Két és fél év házasság után ismét szingli a 49 éves színésznő.

Két és fél év házasság után ismét szingli a 49 éves színésznő.

Bár január elseje óta senki sem fotózta le együtt Jennifer Anistont és férjét, Justin Theroux-t, azt azért senki nem gondolta volna, hogy szakítottak. Így aztán a világot megdöbbentette a bejelentés, miszerint a pár kapcsolatának vége.

Jen és Justin The Associated Pressnek eljuttatott közleménye szerint a szakítás múlt év végén történt, kölcsönös megegyezéssel és állítólag barátságban váltak el egymástól.

“Ezt magánügyként kezelnénk, de mivel a pletykagyár nem tud ellenállni a spekulálásnak és a találgatózásnak, így magunk szeretnénk elmondani az igazságot. Bármi mást publikálnak rólunk, azok nem a mi szavaink, az valaki más kitalációja. Mindenekelőtt eltökélt szándékunk, hogy megőrizzük azt a mély tiszteletet és szeretetet, amit egymás iránt érzünk.” – olvasható a nyilatkozatban.

A pár hét éven át volt együtt, esküvőjüket 2015-ben tartották otthonukban. Aniston nem most először válik, korábban Brad Pitt felesége volt, de 2005-ben az a frigy is véget ért, miután Brad beleszeretett Angelina Jolie-ba.

A közösségi médiában egyelőre nem kezelik tragédiaként a válást, a legtöbb kommentelő arra hívja fel a figyelmet, hogy Jennifer és Brad, aki szintén válik, most ismét szingli, így most a békülésben reménykednek, amiről egyébként szó sincs.

.