Hirdetés

7 mondat, amit a nők sosem szeretnének hallani a férfiaktól

7 mondat, amit a nők sosem szeretnének hallani a férfiaktól

2018.10.21. 16:17

7 mondat, amit egyetlen nő sem akar hallani

Hirdetés

Gyenge kifogások, rossz dumák, idegesítő beszólások. A hét legrosszabb mondat a férfiak szájából, amitől garantáltan feláll a szőr a nők hátán.

7. Te ehhez nem értesz.
Az autóvezetéshez, a pénzügyekhez, a borokhoz, az ikeás bútor összerakásához. Na persze. Nélküled, szívem, még mindig a barlangban csücsülnénk, és fagyoskodnánk, mert tüzet se tudnánk csiholni... Lehet ugyan, hogy lassabban cserélünk izzót, de nem muszáj ezt az orrunk alá dörgölni.

6. Még nem vagyok felkészülve.
Új kapcsolatra, gyerekvállalásra, szülőkkel közös karácsonyra. Mindenmás azért kéne, mi?

5. Jobbat érdemelsz nálam.
Egyszerűen szánalmas. Az ilyen férfi még ahhoz is gyáva, hogy a nő szemébe nézzen, és bevallja, mi az igazi oka a szakításra. Mintha nem tudnánk, hogy jobbat érdemlünk!

4. Igazán elintézhetnéd. Ráérsz, nem? Hisz úgyis csak itthon vagy a gyerekkel.
Csak. Haha... Próbáljuk ki! Cseréljünk egy hétre.

3. Miért baj az, ha tartom a kapcsolatot az exemmel?
Az természetesen nem baj. De az igen, ha minden este 10 percig cseveg vele a telefonon. Az már nem egyszerűen „kapcsolattartás”. Az exnek bőven elég egy szöveges üzenet a neve napján, és annyi.

2. Nem tudok táncolni.
Olyan nincs. Lassúzni mindenki tud. Nem kell, hogy rögtön a latin amerikai tánc világbajnokságra akarjon benevezni velünk, de azért néha elvihet a bálba. Vagy feltehet valami romantikus muzsikát otthon is, elvégre táncolni a hálószoba szőnyegén is lehet. Sőt.

1. Száz kiló alatt nem férfi a férfi!
Felette azonban többnyire nem a kisportolt, izmos, vonzó hímeket találjuk, hanem a hájas, izzadtságszagú potrohosokat, akik efféle vélt vagy valós népi mondásokkal próbálják igazolni elhízásukat, lustaságukat, igénytelenségüket

 

.