Hirdetés

Ez az öt csillagjegy lesz a legegészségesebb 2019-ben

Ez az öt csillagjegy lesz a legegészségesebb 2019-ben

Horoszkóp, csillagjegyek

2018.12.11. 18:00

Az életmód, a táplálkozás és a mozgás alapjaiban határozza meg, milyen sokáig marad egészséges a szervezetünk. Persze vannak öröklött tulajdonságok és hajlamok is, melyek befolyásolják, hogyan alakul az egészségünk az életünk során.

Hirdetés

Gondolkodtál már azon, hogy a csillagjegyed is szerepet játszhat abban, mennyire vagy egészséges? A horoszkóp szerint számít ez is.

Öt csillagjegy, amelyek szülöttei a legnagyobb eséllyel maradna jövőre is egészségesek.

Kos

Egyértelműen a legegészségesebb csillagjegy. Energiája és a fizikai tevékenység iránti szeretete állandóan mozgásra ösztökéli. Imádja a sportokat és szeret versenyezni. Ha el akar érni valamilyen eredményt, semmi sem rettenti meg, a kudarcokból pedig 2019-ben is megerősödve áll fel.

Skorpió

Erőteljes, határozott és bátor. Remek vezető és amikor a sportra, mozgásra irányul a figyelme, csakis a cél lebeg a szeme előtt. Ha elhatározza, hogy egy bizonyos életmód szerint él, nem rettenti meg semmilyen nehézség. Nem adja fel a dolgokat, amíg csak él. Ráadásul 2019-ben több terve is valóra válik, ami tovább inspirálja majd.

Bak

Az önuralom bajnoka, önfegyelme pedig legendás, a céljait emiatt szinte mindig eléri. Jó tulajdonsága, hogy egy célt csak akkor tűz ki maga elé, ha azt reálisan elérhetőnek is tartja. Egyetlen hibája, hogy nem képes eléggé lazítani, így hajlamos lehet túlterhelni önmagát. A Baknak erre különösen ügyelnie kell 2019-ben.

Oroszlán

Hatalmas önbizalommal vág bele a dolgokba, szenvedélyes és kreatív, szívesen használ szinte mindent, amivel megőrizheti az egészségét. Képes folyamatosan megújulni és ha egyszer elkötelezi magát egy cél mellett, nem áll le, míg el nem éri. A horoszkóp azt mondja, 2019-ben még nagyobb szenvedéllyel űzi majd azt a sportot, melyet választott magának.

Nyilas

Boldog és optimista természetű, aki hajlamos némi felelőtlenségre is, de ez nem érinti a mozgást és az étkezést. Ezekre mindig következetesen odafigyel, mert tudja, hogy ezek nélkül nincs esélye a hosszú életre. A horoszkóp szerint 2019-ben még tovább léphet ezen az úton, de ehhez nagy önuralomra lesz szüksége.

.