Hirdetés

Ezen négy csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak 2019-ben

Ezen négy csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak 2019-ben

Csillagjegyek, horoszkópok

2018.12.12. 18:00

Persze nem csak nekik lehet jó viszonyuk a pénzzel, de a horoszkóp szerint nekik van erre a legnagyobb esélyük.

Hirdetés

Ugyanakkor a pénz leggyakrabban azokat találja meg, akik tesznek is érte valamit. Lehet valakinek lottó ötöse is, ha aztán nem is néz rá a szelvényére.

Négy csillagjegy, akire a pénz ott vár valahol 2019-ben.

 

Kos

A Kos szülöttei tisztában vannak azzal, hogy semmi sem történik meg magától, ezért mindig aktívan vesznek részt a körülöttük folyó dolgokban. Nyitottak az új lehetőségekre, fontos számukra a többi emberrel való kapcsolattartás. Így nagyobb esélyük van arra is, hogy pénzügyileg is gyarapodnak.

Egy igazi Kos tudja, hogy a lehetőségeknek elébe kell menni, felkészülten várni, az ugyanis nem repül be a szánkon. Adj esélyt a szerencsének, különben még elkerül!

A Kos pénzügyi szerencseszáma 2019-ben az 1.

 

Oroszlán

Talán egy külső szemlélőnek egy jómódú Oroszlán olyan embernek tűnik, aki mindent készen kapott az élettől, de ez koránt sincs így. Az Oroszlán legtöbbször keményen megdolgozik azokért a lehetőségekért és nem fél élni sem velük. Ha pedig ez még egy pozitív gondolkodással is társul, az aztán már igazán egy nyerő kombináció.

A horoszkóp szerint 2019-ben az Oroszlánnak meg kell találnia a szerencsés arányt a munka és a pihenés között.

Az Oroszlán pénzügyi szerencseszáma 2019-ben a 7.

Szűz

Egy igazi Szűz valójában csak mérsékelten hisz a pénzügyi szerencsében. Neki az az elve, hogy mindenért keményen meg kell dolgozni és nehezen fogadja el, ha valaki a szerencsének tulajdonítja a pénzügyi sikereit. Számára elfogadhatóbb a tudat, hogy tudása és ambíciója révén ér el sikereket.

Persze azt azért egy Szűz is tudja, mit jelent egy lottó ötös.

A Szűz pénzügyi szerencseszáma 2019-re a 9.

Vízöntő

A Vízöntő is elsősorban abban hisz, hogy ő a saját gazdagodásának a kovácsa. Persze ő is, mint mindenki, támaszkodik arra, amit az Univerzum a rendelkezésére bocsát. A Vízöntő jegyben születettek 2019-ben pénzt kereshetnek több olyan döntéssel is, melyet a szívükkel hoztak meg, talán olykor felülírva a racionalitást is.

Az Vízöntő pénzügyi szerencseszáma 2019-ben a 3.

.