Hirdetés

Ha e három csillagjegy szülöttét felidegesíted, jobb, ha menekülsz

Ha e három csillagjegy szülöttét felidegesíted, jobb, ha menekülsz

Horoszkóp, csillagjegyek

2018.12.09. 18:00

Minden csillagjegy a maga módján dolgozza fel a haragját. Van, amelyik szinte robban, ha valami probléma kerül elé, míg mások összeszedettebben, visszafogottabban reagálnak.

Hirdetés

Az érzelmeket, különösen a haragot néha nagyon nehéz kordában tartani, de nem is biztos, hogy mindenkinek jót tesz, ha magába fojtja azokat.

Most azt dolgozzuk fel, hogy a horoszkópok szerint melyik három csillagjegy a legforróbb fejű, melyik az a három, amelyiket, ha felidegesíted, akkor következményekkel számolhatsz. Komoly következményekkel.

Három csillagjegy, melyet nem érdemes feldühíteni.

A Kos

A Kos szülöttei nem olyan emberek, akik könnyedén veszik a dolgokat. Képesek túláradó módon szeretni, de ugyanez igaz, ha a harag önti el a szívüket.

A Kos folyamatos mozgásban van és valami belső erő mindig cselekvésre ösztönzi. Rendkívül kreatív és könnyen megosztja az ötleteit másokkal. Ha viszont azt látja, hogy bántják, folyamatos akadályokba ütközik, türelmetlenné válik és robbanhat. Akkor pedig fusson, ki merre lát.

Szerencsére van mód arra, hogy egy Kos irányítsa a benne rejlő feszültségeket. Ez pedig a rendszeres sport. Ezzel levezeti a felgyülemlő energiát és lazul a feszültség, amely benne dolgozik.

A Skorpió

A Skorpiónál előfordul, hogy hirtelen és meggondolatlanul cselekszik, vagy mond ki dolgokat, ha pedig úgy igazán felidegesíted, akkor olyasmiket is képes tenni, vagy mondani, amit később talán maga is megbán.

Óvakodni kell tehát attól, hogy feldühítsünk Skorpiót, mert nagyon könnyen járhatunk pórul vele, ilyenkor ugyanis nincs igazi veszélyérzete és nem tart tiszteletben senkit és semmit.

A marása pedig, mint tudjuk, halálos!

Egy Skorpió számára az önkontroll fejlesztésének a legjobb módja, ha önvédelmi sportot, vagy egyéb harcművészetet tanul.

A Vízöntő

A Vízöntő haragja kegyetlen tud lenni. Nem hangos, nem szabadul el benne az indulat, csak céloz és lő. Pontosan oda, ahol a legjobban fáj. Tesz egy gúnyos megjegyzést, mond egy véleményt és ez gyakran jobban fáj minden hangos szónál.

Csendesen, precízen megsemmisít néhány mondattal, ha éppen úgy adódik. Ne köss bele, hidd el, nem érdemes!

A Vízöntő dühkezelése a meditáció lehet. Csendesen, elmélkedve dolgozhat azon, hogy adott esetben ne legyen aránytalanul nagy és mély a seb, amelyet okoz.