Hirdetés

Három csillagjegy, amelynek visszatér a múlt 2019-ben

Három csillagjegy, amelynek visszatér a múlt 2019-ben

Horoszkóp

2018.12.05. 18:45

A horoszkópok szerint szinte minden csillagjegy nagy változásra számíthat 2019-ben. Van azonban három olyan, amelynek az életébe visszatérhet a múlt egy darabja.

Hirdetés

Bárkik is legyünk, a múltunk, az emlékeink alapvetően határozzák meg a jelen életünket. Ha hirtelen előkerül valami, vagy valaki a múltunk lezárt dobozaiból, azt feldolgozni szinte mindig nagy érzelmi és lelki erőfeszítést igényel tőlünk.

Talán néha visszatér a remény, hogy felmelegíthetjük a régi érzéseket, de legtöbbször belátjuk, hogy annak a bizonyos dolognak nem véletlenül lett vége. Nem léphetünk kétszer ugyanabba a folyóba. Vagy mégis? Ki tudja…

Az szinte biztos, hogy egy ilyen felbukkanásnak mindig heves érzelmek a velejárói. Visszatér a régi szeretet, vagy éppen a gyűlölet, gyakran még magunk is meglepődünk, milyen erővel.

Három csillagjegynek szinte biztosan lesz dolga a múltjával 2019-ben.

Hogy ez egy új esély, vagy egy végleges lezárás, az rajtatok múlik! Lássuk, mit lehet kiolvasni a horoszkópokból!

Rák

Nálad az egyensúly, a stabilitás mindig döntő jelentőségű tényező, erre különösen érzékeny vagy. Ha egyszer megsérülsz, nagyon sokáig tart nálad, hogy a sebek behegedjenek. Ugyanakkor viszont rendkívül türelmes és megbocsátó ember vagy, ezért szinte biztos, hogy örömmel üdvözölsz bárkit a múltadból. Ahhoz azonban, hogy újra bízz, egy sor bizonyítékra és időre van szükség.

Bak

Te mindig készen állsz a szíved megnyitására, amit talán az okoz, hogy sok mindent átéltél már és szívesen kapaszkodsz bele mindenbe, ami kedves emlékeket ébreszt benned. Ez igaz lehet még akkor is, ha régebben visszaéltek a bizalmaddal. Talán ez veszélyes játék lesz, de egy kis veszélytől te sohasem rettensz meg.

Halak

Te valamiért szívesen cipelsz érzelmi poggyászokat még akkor is, ha ez nem tűnik túl ésszerűnek. Nyitottságoddal néha vissza is élnek és bizony előfordul, hogy valaki újra és újra el tudják követni veled szemben ugyanazt a gonoszságot. Talán túl sok esélyt adsz bizonyos embereknek, de nem tudsz kibújni a bőrödből, te ilyen vagy.

.