Hirdetés

Horoszkóp a 2019. évre – Emlékezetes hónapok jönnek

Horoszkóp 2019

2018.12.31

Lesz itt minden 2019-ben, ezt az évet minden csillagjegy megemlegeti majd. Jövünk a részletekkel, itt a 2019-es évi horoszkóp.

Hirdetés

Kos – éves horoszkóp

Az év első harmadában érzelmi egyensúly és jólét jellemez, ami kiegészülhet a magabiztosság érzésével is. Ebben az időszakban növekedhet a népszerűséged a környezetedben és a céljaid felé is nagy lépéseket tehetsz. Tavasz környékén váratlan események és rossz hírek előbb szorongást és bizonytalanságot hozhatnak, de a türelem és az önkontroll lehetőséget ad számodra, hogy hamar ebben is új lehetőségeket láss.

Az év közepe táján előbb bizonyítanod kell alkalmasságodat egy ügyben, de amint ezen túljutsz, már megnövekedett tisztelet árad a környezetedből. Ebben az időszakban pénzügyileg is gyarapodhatsz, különösen, ha nyitottan gondolkodsz és keményen dolgozol. Júliusban valami, vagy valaki váratlan bukkanhat fel az életedben és van esély rá, hogy ezzel konfliktust idéződik elő. Nyílt és becsületes kommunikációval azonban elejét veheted minden félreértésnek.

Az év harmadik harmadjában nyomás alá kerülhetsz, ami arra ösztönöz, hogy újabb és újabb dolgokba fogj bele, ezzel azonban néhány régebbit muszáj lesz kiselejtezned az életedből. Ezek közül egy különösen fájdalmas lehet.

Az év vége egy izgalmas találkozást hozhat és annak ígéretét, hogy valami azután gyökeresen megváltozik az életedben. >>>Itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

Bika – éves horoszkóp

Az év eleje egyszerre lehet bizonytalan és gátlásoktól mentes számodra, ami arra ösztönöz majd, hogy új utakat keress akár a munkádban, akár a magánéletedben. Az ismeretlen, ami ezzel rád vár okozhat némi feszültséget benned, de abban is segít, hogy sokkal jobban megismerd önmagad.

Az év első felében felbukkanhat valaki az életedben, aki olyan hatással lehet rád, hogy ideiglenesen elvonja a figyelmedet a céljaidtól, de ezen egy kis önuralommal és racionalitással hamar felül tudsz majd kerekedni és megtalálod végül a helyes arányokat.

A nyár vége optimistán és megnövekedett energiaszinttel talál téged, ami jelentősen megkönnyíti a helyzetedet és segít a céljaid elérésben. Ez az időszak jó egészséget, gazdagságot és a környezetedből áradó megnövekedett tisztelet hoz számodra.

Az év végén egy váratlan konfliktus kezelésében kell tevékenyen részt venned, melyet tárgyalásos úton hatékonyan tudsz majd kezelni. Ebben az időszakban a szerencse is melléd szegődik, mely segítségével a legtöbbet tudod kihozni a személyes és a szakmai sikereidből egyaránt. Erre szükséged is lesz, mivel az év egy új lehetőség ígéretével zárul számodra. >>>Itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.