Hirdetés

Horoszkóp - Mitől tökéletes karácsony a csillagjegyednek?

Horoszkóp, csillagjegyek

2018.12.23. 17:45

Vannak alap dolgok, melyek mindenki számára fontosak karácsonykor, de csillagjegyenként más és más dolgot részesítünk előnyben.

Hirdetés

Melyik csillagjegynek mi jelenti a tökéletes karácsonyt?

Kos

A Kos számára a karácsony akkor a legtökéletesebb, ha kapcsolódhat hozzá valamilyen szabadidős tevékenység. Korcsolyázás, kirándulás, vagy akár egy közös éneklés a havas utcákon.

Bika

A Bika azt szereti, ha a karácsonyfa és az alatta lévő ajándékok tökéletes összhangot alkotnak. A színek, a fények, az ajándékok csomagolása és nem utolsósorban a bel tartalma mind tökéletes legyen. Imád csomagolni, készülni és vásárolni.

Ikrek

Az Ikrek a karácsony misztikumát imádja a legjobban, emellett nagyon szeret játszani, ilyenkor előbújik belőle a gyermeki lélek. Szeret viccelődni és minden lehetőséget kihasznál valami komolytalankodásra.

Rák

A Rák számára mindennél fontosabb, hogy ezt az időszakot a szeretteivel töltse. Ilyenkor a család áll mindenek felett, a velük töltött időt nem írhatja felül semmi.

Oroszlán

Az Oroszlán számára semmi sem ad nagyobb boldogságot, mintha adhat. Nagylelkű és ez meglátszik az ajándékozási szokásain is. Ez idő tájt gyakran és szívesen adakozik.

Szűz

A Szűz számára a karácsony csillogása az, ami az egyik legfontosabb. Szereti szépen feldíszíteni a fát, extra csomagolásokat talál ki és szereti, ha a karácsonyi menü is nagyon különleges fogásokból áll. Megadja a módját.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.